![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 10:02 AM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי נמרח
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 10:49 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק גרפיקאים יבינו
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 11:40 AM
|
||
איך עושים תאותיות האלה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 17:15 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק ציירים יבינו
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 20:18 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודע כי אני לא צייר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 21:58 PM
|
||
רק גרפיקאים יבינו
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 23:17 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהגרפיקה יוצאת לא טוב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 23:27 PM
|
||
רק צלמים יבינו
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 23:28 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהתמונה שהשקעת עליה מטומטשטת
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 23:46 PM
|
||
רק ציירים יבינו
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 23 2022, 00:02 AM
|
||
שהציור יוצא מכוער?
|
|
פורסם ב: Aug 23 2022, 09:29 AM
|
||
רק ציירים יבינו
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 23 2022, 11:19 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאתה בא לשתות מהמים של המכחול
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2022, 12:12 PM
|
||
ככ
רק צלמים יבינו --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 23 2022, 13:24 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כשאין לך מצלמה והאיכות של הטלפון לא משהו
-------------------- AlEC BeNJaMin ~ SArA KAyS ~ ShAwN MEndEs ~ AleSSia CaRa ~ CaVEtoWn ~ SuNSet CuRVe Talya • 14 • another things I don't have to say • whatever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |