![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 1 2022, 14:52 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבחושך קשה לצלם?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2022, 15:52 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק גרפיקאים יבינו
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2022, 22:58 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלפעמים לא כיף לעשות גרפיקה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2022, 23:24 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק צלמים יבינו
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2022, 00:12 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשמישהו מזיז אותך באמצע הצילום
-------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2022, 00:37 AM
|
||
רק ציירים יבינו
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 2 2022, 00:49 AM
|
||
כשהמכחול סיבי כזה בקצה או קשיח מידי ומלא בצבע.
-------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2022, 12:54 PM
|
||
רק גרפיקאים יבינו
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 3 2022, 18:17 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהגרפיקה מתחרבשת
|
|
פורסם ב: Sep 3 2022, 20:06 PM
|
||
רק ציירים יבינו
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 00:56 AM
|
||
כשהציור ממש יפה, אבל כשאתה חושב שלהוסיף משהו יהפוך אותו ליותר יפה, ואתה מוסיף, אתה מגלה שאתה
ממש .ממש ..ממש ...ממש ....ממש .....ממש ......טועה -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 02:13 AM
|
||
סיפור חיי
רק ציירי גרפיטי יבינו --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 23:10 PM
|
||
שהגרפיטי יוצא עקום
![]() -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2022, 16:21 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק צירים יבינו
|
|
פורסם ב: Sep 6 2022, 22:57 PM
|
||
שהטוש השחור ירוק
--------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |