![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2022, 23:40 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cancer ![]() מבצעי השיר: My Chemical Romance לקוח מהאלבום: The Black Parade שנת יציאה: 2006 ז'אנר: סופט רוק, אימו כתיבה: ג'רארד וויי רקע השיר Cancer הוא מתוך האלבום The Black Parade, שהוא אלבום קונספט בסגנון אופרת רוק שמספרת על אדם חולה סרטן (שמתייחסים אליו בתור "The Patient", כלומר המטופל), על הגסיסה שלו, על המוות ועל החיים שלאחר המוות שלו. השיר עצמו הוא מנקודת המבט של המטופל, שמדבר על הפחד שלו מלמות ולעזוב את האנשים שהוא אוהב. השיר הזה מאוד שקט ורגוע ביחס לשאר האלבום, וברובו שומעים רק שירה, פסנתר ותופים. ג'רארד וויי, סולן הלהקה שגם כתב את השיר, אמר שזה השיר הכי אפל (Dark) שהוא כתב. מילים Turn away If you could get me a drink Of water cause my lips are chapped and faded Call my aunt Marie Help her gather all my things And bury me in all my favorite colors My sisters and my brothers, still I will not kiss you Cause the hardest part of this is leaving you Now turn away Cause I'm awful just to see Cause all my hairs abandoned all my body Oh, my agony Know that I will never marry Baby, I'm just soggy from the chemo But counting down the days to go It just ain't living And I just hope you know That if you say (if you say) Good-bye today (good-bye today) I'd ask you to be true (I'd ask you to be true) Cause the hardest part of this is leaving you Cause the hardest part of this is leaving you קליפ אין קליפ אבל זה מהערוץ שלהם אז זה מספיק טוב. זה קאבר של Twenty One Pilots שגיליתי שקיים רק תוך כדי העבודה על הסיקור. אישית לא ממש אהבתי אבל נשים בכל זאת. ואחרון!!! קאבר שמצאתי ביוטיוב עם כינור והתאהבתי. תקשיבו לזה. דעה אישית אני ממש אוהבת את השיר הזה. בהתחלה כשהתחלתי להקשיב לMCR דרך האלבום הזה לא ממש שמתי לב אליו, כי הוא יותר שקט ופחות בולט ביחס לשאר, אבל מתישהו לפני חודש בערך הקשבתי לו פעם ראשונה מחוץ לפשוט לשמוע את כל האלבום, ומאז אני לא מפסיק לשמוע אותו. ליטרלי. זה ממכר. ועכשיו למה אני אוהב אותו. קודם כל, זה כל כך יפה איך שכל ההתחלה של השיר יש רק פסנתר ושירה. זהו. חוץ מזה שהנגינה והשירה מדהימים, כל אחד בנפרד וביחד, כששומעים את כל האלבום (שזה מה שאני עושה תוך כדי שאני כותב את הסיקור אגב), ובין השירים הרועשים יחסית פתאום מגיעה מנגינה שקטה בפסנתר. ואז חשבתי שזה יהיה שיר רגוע כזה. ואז המילים. הצילו. אני בוכה כמעט כל פעם שאני שומעת את השיר הזה. זה ממש שובר את הלב לשמוע אותו שר על הפחד לעזוב את האנשים שהוא עוזב, והידיעה שהחיים שלו יסתיימו תכף ולא יהיו לו חיים מעבר לזה (המשפטים "Cause the hardest part of this is leaving you" ו"Know that I will never marry" הם תמיד מה ששובר אותי). איכשהו זה מרגיש כל כך אמיתי. אז איכשהו משיר שבקושי שמתי לב אליו זה הפך לאחד השירים האהובים עליי מהאלבום הזה וכנראה גם בכלל. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2022, 14:39 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אני אתחיל בזה שאומנם אני לא שומעת אמסיאר, לא מתחברת ככ אבל שמעתי את כל האלבומים שלהם והם אחלה ממש, אבל, את השיר הספציפי הזה כן שמתי בפלייליסט שלי, הוא קצת מטגרר אבל קשה לי גם שלא לשמוע אותי
אני חייבת להגיד שבאמת יש משהו בשיר הזה ששונה משאר האלבום, וזה דווקא גרם לי לאהוב את השיר הזה הרבה הרבה יותר משאר השירים באלבום. אני מאוד אוהבת את הייחודיות שלו. בכללי אני לא אוהבת מוזיקת אימו בכלל אבל השיר הזה ככ מדהים שבאמת קשה לי לא לשמוע אותו. מסכימה עם כל מילה שלך בחוות דעת לגמרי. לגבי הסיקור עצמו, סיקור נהדר, מפורט ומושקע. אהבתי שהוספת את הקאבר של טוונטי וואן פיילוטס, שאם להיות כנה אני קצת יותר אוהבת מהמקור. אז זהו זה לא ממש תב כי אין לי זמן לכתוב תב אבל סיקור נהדר ושיר מדהים -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 11:34 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ת
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2022, 14:01 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נטע, וברוכה הבאה לפורטל הארי פוטר הישראלי!
שימי לב שההתגובה שלך היא ספאם מכיוון שהוא חסר תוכן, ועוברת על החוקים. זו גם לא הפעם הראשונה שאת מספימה בפורומים וגם כאן בפורום הזה. להבא, ממליץ.ה לך לקרוא את החוקים הגלובאליים (לחיץ) ואת חוקי הפורום (לחיץ). חוץ מזה, מוזמנת לפנות אליי עם כל שאלה בהודעה פרטית או פה באשכול השאלות של הפורום (לחיץ). לכל השאר שהגיבו פה - תגובה באשכול ספאם גם נחשבת ספאם. בבקשה תשימו לב להבא ותקראו את החוקים. המשך גלישה נעימה! -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2022, 23:49 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי עכשיו וזה ממש יפה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |