![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 24 2022, 11:22 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*הדיון מכיל אזכורים של קיום יחסי מין אם זה מפריע למישהו.
טיילור סוויפט וקניה וסט דיון שלום מוזיקאים. יכול להיות ששמעתם על חלק מהדברים שקרו עם טיילור סוויפט וקניה וסט, לטובת אלו שלא אני אסביר: כשהקליפ לשיר של טיילור "You Belong With Me" זכה בפרס "הקליפ הטוב ביותר של אישה" בטקס פרסי VMA בשנת 2009, קניה וסט עלה לבמה, לקח לטיילור את המקרופון ואמר (בתרגום חופשי), "יו, טיילור, אני מאוד שמח בשבילך, ואני אתן לך לסיים, אבל לביונסה יש את אחד הקליפים הכי טובים בכל הזמנים!" כשהוא מתייחס לקליפ של ביונסה לשיר "Single Ladies". טיילור הייתה אז בת 17. יומיים לאחר המקרה טיילור אמרה בריאיון שווסט התנצל בפניה והיא קיבלה את התנצלותו, אך האירוע לא נשכח. ![]() טיילור סוויפט בטקס פרסי VMA 2009 בינתיים טיילור המשיכה להוציא שירים שחלקם זכו להצלחה, ואז בשנת 2016 קניה וסט הוציא את השיר "Famous" שבו הוא אומר שהוא "מרגיש שטיילור ואני עדיין יכולים לקיים יחסי מין" ושלטענתו הוא "הפך את הכלבה הזאת למפורסמת". וסט אמר שהוא התקשר אל טיילור וקיבל את אישורה על המילים השנויות במחלוקת, אך טיילור מצידה הכחישה זאת ואמרה כי היא רק התבקשה לפרסם את השיר בדף הטוויטר שלה. הקליפ של השיר, שמתחיל במצלמה שעוברת לאט מעל גופי אנשים מפורסמים שונים כולל גופה של טיילור שנראים ישנים ערומים במיטה התפרסם ב-24 ליוני באותה שנה. ביוני 2016 טענה קים קרדשיאן, אשתו של וסט, שיש לזוג קלטת של שיחת הטלפון בין וסט לטיילור ושבה אפשר לשמוע בבירור את טיילור מאשרת את מילותיו של השיר. חודש אחר כך היא פרסמה את הקלטת ברשת, בה ניתן לכאורה לשמוע את טיילור נותנת את אישורה תוך שהיא מתארת זאת כ"מחמאה", למרות שטיילור מצידה טענה שווסט לא השמיע לה את השיר במלואו. בעקבות הפרסום של הקלטת היא הואשמה בשקר, והתקשורת קראה לה "מזוייפת" וטענה שהיא ראתה הזדמנות להיות מסכנה וניצלה אותה. כעבור 4 שנים, ב2020, דלפה לרשת ההקלטה המלאה של השיחה, בה נחשף שווסט השמיע לטיילור רק חלקים מהשיר שעליהם קיבל אישור ממנה, וכשטיילור שואלת האם השיר מכיל מסרים פוגעניים כלפייה, וסט עונה שלא. אני חושבת שזה די ברור מה דעתי בעניין. זה לא הגיוני, לדעתי, שנוצר מצב שזמר התפרץ לזמרת לנאום, קרא לה כלבה, השפיל אותה גם בשיר שלו וגם בקליפ ואיכשהו היא זאת שיוצאת הרעה. מה גם שאם הבנתי נכון הוא אמר שהיא גזענית או רמז על זה, וזה ממש מכעיס אותי, כי זה שמישהו אפרו אמריקאי או כל קהילה מדוכאת אחרת לא אומר שכל מי שנגדו הוא גזען. עוד משהו שמכעיס אותי זה שאפילו אם היא הייתה באמת מואשמת בשקר בצדק זה לא היה מתקרב למה שהוא עשה, ובכל זאת אנשים היו נגדה ולא נגדו. זהו, סיימתי לחפור והנה השאלות לדיון: 🎶מה דעתכם בכללי? 🎶מה אתם חושבים על הפרסום של השיר של קניה וסט? 🎶מה דעתכם על ההתפרצות של וסט לנאום של טיילור ועל התגובות לזה? 🎶מה אתם חושבים על התגובות של התקשורת אחרי שהתפרסמה הקלטת ב2016? 🎶דברים שבא לכם להגיד דיון מהנה! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2022, 14:28 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל אני אתייחס למה שכתבת בסוף על קנייה
קנייה לא שונא את טיילור כי היא לבנה. לא שמעתי שום מקום שהוא קרא לה גזענית או ניסה להוציא אותה גזענית בצורה כזו או אחרת. לא יודעת מאיפה הבאת את זה ואולי זה נכון אבל קשה לי להאמין שבן אדם שעובד עם אמנים לבנים ישנא מישהי ספציפית רק כי היא לבנה? באופן כללי, עם כמה שאני מאוהבת בטיילור, כן אני מתה על קים וקנייה ואומנם קנייה הוא בן אדם שנחשב פרובלמטי אבל גדלתי על שירים שלו ועד היום קשה לי להפסיק לשמוע אותו. וקים, היא בעצמה אמרה לפני שכל הסיפור עם ההקלטה התחיל שהיא מאוד אוהבת את טיילור ומעריצה מאוד מאוד גדולה שלה ושל המוזיקה שלה, אני מאמינה (וול זו רק תאוריה שלי כי אין לי מושג) שקים קיבלה את השיחה המזוייפת אולי ממישהו שקשור לקנייה או קנייה עצמו ולא ידעה שהיא מזויפת כי בסופו של דבר היא רצתה להגן על בעלה וזה הגיוני. לא חושבת שצריך היה להגן על קנייה במקרה הזה אבל בכללי לא צריך לערב אותה יותר מדי בסיפור אם תשאלי אותי. מה שקנייה עשה כשהכל התחיל, בלי להתייחס לצודק או לא כי זה באמת לא רלוונטי, לא היה בסדר. זה היה דבר מאוד מיותר לעשות בכללי פשוט לקחת לה את הרגע. לגבי פיימוס, טיילור אישרה רק לגבי החלק שהוא אומר I feel like me and taylor might still have sex, או שלפחות זה החלק היחידי בשיחה שהוא הקריא לה כי אני לא זוכרת לגבי החלק של I made that b famous, אני חושבת שזה ברור שזה לא בסדר, בעיקר בגלל שהוא אמר לה שהוא יזכיר אותה בשיר אבל לא אמר לה רק על חלק אחד. יכול להיות שקנייה באמת לא אמר לה על החלק הזה ויכול להיות שהוא הוסיף את החלק הזה אחרי השיחה שלהם או משהו (שוב הכל זה רק תאוריות, אבל לא משנה מה, התוצאה היא שהוא פשוט מזלזל בהצלחה של טיילור) הקטע שעיצבן אותי זה לא השיר עצמו, זה שאחרי שטיילור טענה שהיא לא אישרה לפרסם את השיר הזה, היא קיבלה הייט ברמה לא הגיונית ובאמת שלא מגיע לה כל זה. היום, כבר שנתיים אחרי שהופצה השיחה האמיתית, כולנו כבר הבנו שככה או ככה קנייה יצא לא בסדר. קצת מוזר שככ הרבה זמן אחר כך היא פרסמה את השיחה אבל יכול להיות שלא הייתה לה דרך להשיג אותו באותה התקופה שפורסם השיר. אז האם אני טים טיילור? כן לגמרי, בלי קשר לאהבה העצומה שלי אליה, מה שקנייה עשה היה מגעיל אם אותו המקרה היה מסתיים בזה שקנייה וטיילור היו פותרים את העניינים לבד מבלי כל הרעש מסביב וההתערבות של קים וההקלטה המזויפת וכו, אולי קנייה עוד היה יוצא באור טוב, אבל לא אשקר שמאז הפרסום של ההקלטה המקורית (וגם כל מה שקרה בחודשים האחרונים עם פיט אבל לא קשור), קצת יותר קשה לי לאהוב אותו (אגב הרבה פעמים בדיונים על הנושא הזה אנשים הצדיקו את ההתנהגות שלו בגלל הבעיות הנפשיות שלו אבל לא חושבת שהבעיות הנפשיות שלו יכולות להצדיק את כל ההתנהגות שלו לטיילור) נראלי סיכמתי את דעתי? כע סליחה שזה מהיר כזה וחפיף פשוט אני לא בבית -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 11:28 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ללחחיעכגגדד -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |