![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 25 2022, 18:01 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלגות מתנשאים||פעילות "אומייגאד, את חייבת לראות את זה!" צעקתי לטליה. "הקיר הזה נראה כאילו הוא מחייך!" "מקסים מאוד," ענתה טליה. "די נו, את חייבת לראות את זה! אווו, והמיקרוגל והטוסטר נראים כאילו הם מרכלים עליו שהוא כזה גדול ורחב! זה עצוב!" "אני בטוחה שזה יפהפה כמו שזה נשמע." "יואו, צריך לעשות פעילות כזאת בגאו"ץ! אולי תפרסמי פעילות כזאת?" "למה אני? תפרסמי את." "אוקיי!" שלום משתמשות! אם קראתן את הסיפור שבו אני מתלהבת מקיר מחייך, אתן כנראה כבר מנחשות מה הפעילות. לצייר על קירות? קרוב, אתן צריכות ליצור סיטואציה עם חפצים דוממים ולצלם את זה. אבל יש קאץ': אתן צריכות להשאיר את הסעיף של ה"סיטואציה" בטופס ריק ואני אתן לכן את הסיטואציה שתצטרכו לצלם, לדוגמה: אם נתתי לכן סיטואציה שבה חפץ אחד רוצה להצטרף לקבוצה של חפצים אחרים אבל הם לא מקבלים אותו אליהם, אתן יכולות לקחת קופסת טושים ולהעמיד לידה טוש בודד, כאילו הוא רוצה להיות גם חלק מהקבוצה. הבנתן? אוקיי, מה התגמול? 180 חרמשים ו-15 נקודות בית, והפעילות תיסגר בעוד שבוע. הנה הטופס:
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2022, 19:46 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי: קיפוסטרית בנשמה
קישור לתמונה שצילמתי: תחרות ריצה הסיטואציה: תחרות ריצה כל מיני דברים רנדומליים שבא לכם.ן לכתוב: מקווה שזה טוב ![]() -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2022, 20:54 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי: סופי ואקר
קישור לתמונה שצילמתי: https://i.postimg.cc/zDSbSgFD/20220727-203754-1.jpg הסיטואציה: מסיבת יומולדת כל מיני דברים רנדומליים שבא לכם.ן לכתוב: מקווה שזה בסדר שהוספתי עוד דברים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2022, 21:56 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי: בילי, בצד
קישור לתמונה שצילמתי: הסיטואציה: חוג ריקוד כל מיני דברים רנדומליים שבא לכם.ן לכתוב: יואו אנה זוכרת אותי? -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2022, 12:06 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@קיפוסטרית בנשמה הסיטואציה שלך היא תחרות ריצה
@סו הסיטואציה שלך היא מסיבת יומולדת @בילי הסיטואציה שלך היא חוג ריקוד (נכון נכון נזכרתי מי את!) הכל כמובן עם חפצים :) הודעה זו נערכה ע"י ליה036 ב Jul 26 2022, 23:15 PM -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2022, 19:54 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי:רייצל
קישור לתמונה שצילמתי: https://ibb.co/Jrhr6vx הסיטואציה: להשאיר ריק עד שאני בוחרת לכם.ריב בין חברים [B][COLOR=DarkSlateBlue]כל מיני דברים רנדומליים שבא לכם.ן לכתוב:[/COLOR --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2022, 22:42 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: גרד11, גרד
קישור לתמונה שצילמתי: הסיטואציה: עדיין לא קיבלתי כל מיני דברים רנדומליים שבא לכם.ן לכתוב: -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 09:39 AM
|
||
@רייצ'ל הסיטואציה שלך היא ריב בין חברים
@גרד11 הסיטואציה שלך היא משחק מחבואים קיפוסטרית בנשמה בילי וגרד11 יש לכם עוד 3 ימים לצלם את הסיטואציות שלכם הודעה זו נערכה ע"י ליה036 ב Jul 29 2022, 09:43 AM -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |