![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 26 2022, 12:23 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוכים הבאים לדיון הראשון שלי!
הדיון עוסק בחיות פלא. הוא מתמקד בשתי שאלות: 1)מה ההבדל בין חיית פלא לחיה רגילה? הרי יש הרבה חיות פלא שאין להן כלל כוח קסום, לדוגמה הלשלוש, שאין לו יכולות קסומות, ואפילו ההיפוגריף! ![]() 2)מה ההבדל בין חיית פלא ליצור אפל? לדוגמה למה הבוגארד נחשב חייה אפלה ולא חיית פלא אבל יש הרבה חיות פלא שמעוררות פחד ורגשות שליליים, ואף הורגות בני אדם מרצון? ![]() אשמח לשמוע את תשובותיכם! דרך אגב, יש עוד הרבה שאלות שאפשר לשאול לגבי חיות פלא, אבל אפשר למצוא תשובה לכולן בספר ”חיות הפלא והיכן למצוא אותן”. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 09:59 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 13:48 PM
|
||
אף אחד לא יודע?
טוב, נו, אני חשבתי על זה שעות ולא מצאתי פתרון. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:40 PM
|
||
אין לי מושג מה התשובה לשאלה הראשונה, אבל בנוגע לשאלה השנייה:
אולי זה קשור לאיך שהחיה נוצרה? כלומר מקסם אפל, או לא. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 11:14 AM
|
||
יכול להיות,
קראתי על זה בספר לימוד של ההתגוננות מפני כוחות האופל השנה, וכתוב שם שיצורי אופל הם יצורים קסומים שתוקפים בני אדם שלא למטרת הישרדות. אבל התאוריה הזאת נשמעת לי לא הגיונית, כי אם זו ההגדרה ליצורי אופל, אז למה הבוגארד והסהרסנים נחשבים יצורי אופל? הרי הסוהרסן תוקף למטרת הישרדות כי הוא ניזון מרגשות שליליים, והבוגארד לא בדיוק תוקף. קשה לומר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2022, 23:04 PM
|
||
![]() מוגל |
1. חיות פלא לא קיימות אצל מוגלגים
2. אני מסכימה עם גרד11 שיצור אפל נוצר מקסם אפל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 06:32 AM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גמאני חושבת ככה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 12:47 PM
|
||||
אבל מה זאת אומרת ”חיות פלא לא קיימות אצל מוגלגים”? פעם המוגלגים היו מודעים לחיות פלא עד שהקוסמים החליטו שהמוגלגים לא ידעו עליהן. ולגבי 2, בסיליסק הוא יצור אפל והוא נוצר מצפרדע שדוגרת על ביצת תרנגולת- לא נשמע לי כמו דרך כל כך אפלה להיווצר בה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2022, 23:46 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיות פל הן חיות שקסם זורם להם בדם לעומת זאת חיות רגילות הן פשוט חיות שאין להם בדם קסם כנראה התרכובת הכימית של המינרלים בביצת התרנגולות להפרשת הצפרדע גורמת ליצרית הבסיליסק
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2022, 13:47 PM
|
||||
אני לא חושבת שבסיליסק הוא יצור אפל. הוא פשוט מאוד מסוכן, לכן אסור ליצור אותו... והוא צד להישרדות בחדר הסודות, פשוט שלטו עליו -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 15 2022, 17:11 PM
|
||
לדעתי, יצור אופל זה חיית פלא/ישות תבונית שהורגת בלי סיבה
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2022, 10:00 AM
|
||||
אני גם חושבת ככה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 17 2022, 14:09 PM
|
||||
אם הבסיליסק צד להשרדות, אז למה מצאו את הגופה של מירטל המייללת בשירותים? למה הוא לא טרף אותה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 23 2022, 01:12 AM
|
||
בשאלה הראשונה לפי דעתי ההבדל הוא שמדובר פשוט בחיות מומצאות, מיתולוגיות שאף אדם (מוגל במקרה זה) לא ראה ולא מכיר בגלל זה הם חיות פלא והן שונות מחיות רגילות שכולנו רגילים אליהם
בנוגע לשאלה השניה...אין לי מושג -------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2022, 08:20 AM
|
||
![]() מוגל |
חיות הפלא נוטות להיות גדולות ומדהימות לאילו שרגילים לחיות רגילות, אילו ההינו רגילים לחיות הפלא הן היו החיות הרגילות והחיות הרגילות היו חיות הפלא - כי ככה ההינו רגילים.
אז לדעתי זה תלוי בעיניי המתבונן✨️ -------------------- תשמחו אחרים וישמחו אתכם_חפירות יתקבלו בשמחה_שלומות לכל חבריי הוואטפדיסטים! אני Mey-lin14 המקסימה והנהדרת_לשלוח ינשוף זה מקסים, רקחבל שהינשופה שלי שחכה לחזור🥲.
אני מחכה למכתב מבית הספר, אז מקבלים לפני ה1 בספטמבר נכון? יאיי! ✨️✨️✨️✨️נצנצים זה קסום✨️✨️✨️✨️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |