האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

וזה למה אסור להתעסק עם הזמן || המלצה על פאנפיק, אהא
פורסם ב: Aug 2 2022, 15:20 PM
צטט הודעה

אני אוהב את יעל

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9697149
מגדר:
משתמש מספר: 82673
חפצי המשתמש: צפה

User Posted Image

שם פאנפיק: וזה למה אסור להתעסק עם הזמן
שם הכותב: ריקטו סמפרה
פאנדום ותקופת ההתרחשות: הסרט יסטרדיי, (לטענתו של ריקטו...) כללי.
דירוג:מדורג pg13 אבל הדירוג המתאים הוא G.
ז'אנר: הומור.
דמויות ראשיות: ריקטו סמפרה, יהודה הבבון, דודו הארינמל.
שיפ: ג'ן.
שפה: עברית.
תקציר הפאנפיק: מה קורה כשריקטו מקבל באן ומתעורר באמצא יער, בלי שום מושג איך הוא הגיע לשם?
טיזר: "בוקר טוב אדוני!" קד ריקטו אל אלמוני גיבן שצעד לאן-שהוא שכפי הנראה גם הוא עדיין לא יודע היכן הוא.
הזר המסכן הסתובב בנחמדות והייטיב את משקפיו. "אבל... כמעט ערב" ענה לו בחיוך חסר שיניים.
"האם זה שכרגע לפנות ערב סותר את זה שהבוקר טוב?"שאל ריקטו את הזר בתוקפנות. הזר צחק.
"לא.. חחח אבל א..." "והאם בהכרח אין מקום בעולם בו כרגע בוקר?" קטע אותו ריקטו, ועוד קודם
שהספיק הלה לענות החל ריקטו לצעוק, " או שמא אתה רומז שאתה הולך לכפות עלי להפגש איתך
שנית גם מחר בבוקר כך שאני לא יכול לאחל לך מראש בוקר טוב?!" הזר נבהל וסימן סיבוב על רקתו.
ואגרוף אל רקתו של ריקטו. אך בטרם שנשלפו כיסאות הכתר והחלה במקום מהומה רבתי, הרגיע
הבבון את הרוחות. "הוא קיבל מכה בראש. הוא לא יודע מה נעשה איתו!" פייס את הזר ושילח אותו
חזרה לדרכו, ממלמל ברוגז מילים חסרות פשר. וריקטו היה מבסוט!
דעה אישית: חיכיתי לקטע הזה:) פאנפיק מטומטם, במלוא מובן המילה, וקורע מצחוק. התגובות שלי לפריקים נדות בין "לווווווול" לבין "לא הבנתי." , ונראה שזה בגלל שריקטו כותב את רוב הפרקים בשתיים בלילה כשהוא חצי ישן. פאנפיק משוגע, לא מובן, ובעיקר הומוריסטי. בטא לךא יזיק אבל הפיק כל כך משוגע שהבטא המסכן לא ידע מאיפה להתחיל. "אז אולי נעצור מוניתתת!" הוא אמר, שולח את ידו ועוצר את הרכב הדתי, עם הכיפה הצהובה. "מה לעזאזל?" שאל יוחנן. אה, מי זה יוחנן? כן כן. גנבתי את הקטע הזה מ"אנדי", שום דבר לא מקורי לחלוטין!
קיצר הפאנפיק מצחיק תקראו אותו. אה ולמקרה שתהיתם, לא, לא שום קשר בינו לבין הסרט יסטרדיי.

--------------------
‏ I’m half white
Other half
Also white
my name is not Yael but ok
‏he/them
‏ Taylor Swift | Math | Tubbo | idk

User Posted Image

סוֹ

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 2 2022, 15:26 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 1
מגדר:male
משתמש מספר: 71742
חפצי המשתמש: צפה

לול חחח. תודה תודה זה מאוד מחמיא לי.
יש קשר בינו לבין יסטרדיי. זה פשוט עדיין לא הגיע ;)

יצויין כי אני בתם מתעלל פה ביהודה המסכן שאפילו לא יודע שאני כותב עליו.
שאלתי אותו אבל הוא לא ראה את זה כי הוא בפרישה והוא שנים לא עונה לי במייל. da.gif

--------------------
היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333

🤪דבילופוב🤪

האם פרשתי? ימים יגידו.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025