![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 17:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משימת הדחה #4 - תוצאות שלום לכולם וברוכים הבאים לתוצאות משימת ההדחה הרביעית. המתמודד שניצח במשימה ונשאר בתחרות הוא... רינג! אתה הגעת ל-50 אחרי 10 קפיצות ולסך כולל של 60 ואתה חוזר למשחק! מאיה, את לצערי לא עברת את סף ה-50 והגעת בסוף כל הקפיצות שלך רק ל-30. את מודחת מהתחרות וזוכה ב-150 חרמשים ו-40 נקודות בית! המשימה המרכזית הבאה תתפרסם עוד מעט. בהצלחה לכולם, מוזמנים למזל"ט (גם משתמשים שלא משתתפים בתחרות ורוצים למזל"ט מוזמנים) -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 18:02 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד רינג! אני עדיין לא הבנתי את המשחק הזה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 18:06 PM
|
||
אוף אוף אוף ממש רציתי לנצח
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 18:22 PM
|
||||
גם אני לא מקבלים הכול בחיים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 18:23 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטט רינג
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 18:32 PM
|
||
טעות קטנה שחשוב לי לתקן -
המשימה המרכזי הבאה לא תהיה היום אלא בראשון, שבו נתחיל את חצי הגמר של התחרות! -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 18:47 PM
|
||
הוו
חצי הגמר (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 19:17 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא מזלט רינג
כל הכבוד מאיה! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 19:27 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב רינגג
ומאיה כל הכבודד היית ממש טובהה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 19:36 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב רינג
כל הכבוד לכולם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 20:06 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד שלומצאיה
היית יריבה ראויה -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 20:56 PM
|
||||
תודה רבה רינגוש ובהצלחה בהמשך התחרות -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 21:32 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מי ניצח
מאיה או רינג?:) כל הכבוד לכולם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2022, 10:13 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט רינג!!!
כל הכבוד מאיה3>>> -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |