![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:39 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייף מאוד וללא סיבה
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:41 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוף פוף -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יודע מה דעתי. ואתה יודע שאני חושב שאתה צודק. אבל בכל זאת אני מסכים עם הבאן, לא כי מגיע לך באן, כי במצבך הנוכחי מגיע לך באן. אמרתי לך כבר מה לדעתי הבעיה שלך, אתה מסרב לשנות את זה והתוצאה היא שאתה אכן מטריד משתמשים! האינטראקציה שלך לא נעימה בגלל זה, וחבל, כי מדובר בפרט קטן שמשנה הכל. :( -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תגיד לי אח"כ, "אה גם את נגדי" כי אני ניטרלית, אבל מה שאתה כותב זה די קיצוני. אם עשית משהו למישהו, הוא ביקש הרקה. הוא שמח שקיבלת אותה. גם אתה 'שמח' להעיר לאנשים שהם מדברים על דברים רדודים כגון כאבי מחזור (אגב, מצחיק שאתה אומר שלעדכן על כאבי מחזור זה אנוכי ואידיוטי, כי מעולם לא קיבלת מחזור, וגם שתדע לך שכול פעם שכתבתי פה שכואב לי ממחזור אמרו לי הרבה פעמים 'תרגישי טוב' וכאלה דברים.) ושיפים, וסדרות טלוויזיה. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:42 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים בואו נדבר על בעיית הרעב בעולם! השיחות שלנו רדודות מדי!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי. אבל אני רעבה! ויש אנשים בעולם שהולכים לישון בלילה רעבים! וגם אני אתמל הכלתי לישון רעבה ביכ ביכ -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:43 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו נחשוב האם אנחנו קיימים -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:45 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בעד. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה רדוד מדי! למה לחשוב אם אנחנו קיימים אפשר לחשוב אם אחרים קיימים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מוגל |
את יודעת למה ריקטו מעלייך כתב שאני מטריד? הוא שלח לי הודעה פרטית, וטען שבגלל שאני לא מתייחס להודעות שהוא כותב לי אז זה מרגיש לו מטריד. נשמע לך שפוי? כי בעיניי זה ממש דפוק. וכל אחד אחר פה באמת אמר לי שהוא נפגע מדברים שממש ממש לא מדברים אליי. אני באמת אחד האנשים הנחמדים שתכירו, אבל בחייאת. כנסו לפרופורציה. קמה על תקן טפלון. יום אחד אני מדבר איתה והיא נחמדה וצחוקים וזה, שבוע אחר כך מישהו מתחיל ללכלך עליי והיא צוחקת. אז נגיד עם אנשים כאלה אני כבר לא אדבר יותר. אבל יש פה מלא אישוז של מצבי רוח של משתמשים מתבגרים, וזה באמת מתיש לעקוב אחרי זה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אשכרה יש מצב שאיבדתי קצת את היכולת להרגיש רעב?
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו נחשוב מהו מוסר! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רעבה
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:46 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריקטו גר בעיר!!!! -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:47 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו נגיד לאנשים אחרים שהם לא קיימים כי הם כתבו שהם מתרגשים ממשהו -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |