![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 76 77 [78] 79 80 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:57 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו יש כאן מלא הנהלותים
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:57 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה והכל ראיתי את החתימה שלך ולא יכולתי שלא לשאול, ידעת שגם ההתנתקות קרתה בתשעה באב? עוד פרט טריוויה שאפשר להוסיף לחתימה שלך אה וגם מבצע עלות השחר כמובן, אבל זה מרגיש לי קצת מובן מאליו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:58 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו נכון -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:58 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vhh
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:59 PM
|
||||
?? -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 18:59 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים מהטלפון, התחימה שלי מרחיבה את העמוד?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:00 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ידעתי. יש עוד המון דברים שקרו, השתדלתי לכתוב רק כמה משמעותיים במיוחד ומשהו קטן על זה שגם כל הצרות הקטנות בגלל זה... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:01 PM
|
||
ההתנתקות זה ממש ידוע שהיא קרתה בתשעה באב
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:01 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה רק שתדעו היו בשתיים שלוש דקות האחרונות המון אזעקות
למישהו כאן היה עכשיו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:02 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זהו
ההתנתקות לא נתפסת בעיניי כמשהו קטן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אהא -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
היה באשקלון
ובשדרות ובאר שבע -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מוגל |
מה מטריד אותך? שאתה לא יודע עליי הכל? למי אכפת? מה אנחנו התחתנו? יש לי רקע, יש לי היסטוריה, יש לי חיים, חברים, משפחה, עבודה. מה שאני מרגיש בנוח לשתף אני משתף, מה שלא לא. אם זה מטריד אותך אז דחוף אצבע לאף, אין לי מה להגיד לך. באמת חבר'ה תתאפסו על עצמכם. זה הכי קל לצום את צום תשעה באב כי ככה אמרו לכם שצריך, אבל למי שקצת טיפה מתעמק יותר הוא מבין שאפילו יוסף בכה על שני צידי צווארו של בנימין אחיו הקטן לא סתם. ירושלים נבנתה על חלקת שבט בנימין. בית המקדש, שסימל את הצינור להורדת השפע והקדושה לעם ישראל, יוצג על ידי הצוואר שלו. הדמעות שבכה יוסף על צוואריו, כלומר על שני צידי הצוואר שלו, שסימלו את בית המקדש ושני החורבנים שיגיעו עליו, נבעו מכך שהוא ידע שבגלל שנאת אחים, כמו שהייתה בינו לבין האחים שלו, יביאו לחורבן הזה. ובמקום לשבת כאן ולקרב, את מרחיקים ומתסיסים. העיקר שאתם לא אוכלים. חבר'ה, אני אוהב אתכם לא משנה מה. אבל לפעמים אתם מוגזמים. כל זה מוגזם כרגע. אני מוגזם כרגע. היקום מוגזם. הסודה מוגזת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:03 PM
|
||||
גם לא בעיני אבל זה ממש ידוע -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גר בדרום במקום שבו תמיד היו מלאאא אזעקות כל פעם שהיה משהו. אבל היו יש להם טילים יותר משוכללים אז אין להם עניין להתלכלך עליינו. מה גם שהם מבינים שיוצר יזיק למדינת ישראל להשאיר אותי חי. אז אני משתעמם פה.
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |