![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 12:26 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חםםםםםם ליייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 12:27 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קר ליייי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 12:27 PM
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
היה לי חם אז הפעלתי מזגן, עכשיו אני סבבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 12:28 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עם מזגן על 16 בעוצמה הכי חזקה ומשום מה זה לא מקרר בשיט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 12:29 PM
|
||||
תבדקי שהוא על קור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 12:30 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
החתימה אדירה! -------------------- ![]() איילה, אוהבת בעלי חיים, אוהבת מטאל ואוהבת אנשים D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוטלה>>>>>>>>שחר
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
הוא על קור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 12:32 PM
|
||||
חחחח תודה רבה סוף סוף מישהי שמעריכה את ההשקעה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 12:33 PM
|
||||
לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 12:35 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו יש לי אפס ניסיון בפוליטיקה
אבל זה שבנאדם לא שונא ערבים ומאחל להם למות לא אומר שהוא שמאלני וגם שמאלני זה לא שונא ישראל כאילו רוב מפלגות שמאל הן לא ציוניות? עכשיו לא לצאת עלי כי לא עשיתי כלום ואני חמודה מאוד וגם לא מבינה שום דבר שקשור לפוליטיקה ולא פגעתי ברגשות של אף אחד אז לא לשנוא אותי תודה ויום טוב אה שיט אני מגיבה בדיליי תתעלמו -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 12:47 PM
|
||||
אני די בטוח שזה עניין של טעם וזה P: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 12:48 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכחישה קשר אלייך -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 13:02 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תרגעי ומהר ראיתי את ההודעה גם בלי הדיווח שלה הזהרתי שזאת פעם אחרונה שאת מגיבה כך, במיוחד שזה מכוון כלפי משתמשת באתר -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 13:21 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |