![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:29 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה לי קראש עליה, i just found her really cute -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא! ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מזהה רק את דיכאון כי היא מדברת מוזר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() אביה נוטשת שירשוריםםםם -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן מה שלומך? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בסדרררר מה איתךךך? -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:31 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה מה שלומך איך את -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:32 PM
|
||||
![]() מוגל |
חחח מסכןןןן -------------------- היי אנשים ![]() מיאו אני חתול [/SIZE]#דוסית_אבוקדולנצח_וואן דרקשיין_דברים מוזרים_וחתולים# --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש איזה כיף אני מחכה שהטלפון ייטען קצת כדי לצאת לסיבוב קצת כי משעמם לי מה איתךךך איך בלונדוןןן מתי את חוזרתת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב דיליי אבל באלי להגיב אני אישית לא דיווחתי אף פעם עלייך ואני מתחרטת על זה tbh טוב די עם האדם הבוגר הבנו אתה בן 33 והממוצע גילאים פה זה 14 אז כנראה של״אדם בוגר״ (לצחוק על אנשים שחצי מהגיל שלך זה לא להיות בוגר) אין מה לחפש באתר הזה דיונים רדודים? סליחה אבל להזכירך לפני כמה ימים שיתפתי סרטון וכתבתי בצחוק הודעה שמכילה את המילים לשון פנייה אבל אוי אוי אוי קוקוקוקוקו הוא בנאדם ככ בוגר שלא מאמין בחרטא של לשון פנייה אז ברור שאתה חייב להפוך את זה לדיון עם הדעות הטרנסופוביות שלך אחי זו הייתה בדיחה ואפילו לא היה לה קשר למגדר או משהו כזה אז אם כבר אתה זה שהופך כל דבר קטן לדיון וכן, אני מבינה משתמשים שדיווחו עלייך אני בדר״כ לא מתייחסת לאנשים כמוך יותר מדי ברצינות אבל אתה ליטרלי מטריד פה אנשים, אתה גורם להם להרגיש לא בנוח לגבי מי שהם או לגבי מה שהם עושים אתה גם ככ אובססיבי למשתמשים מסוימים שאתה ליטרלי אומר להם שהאתר יהיה יותר טוב אם הם יפרשו כאילו באמת שדי אתה בנאדם ככ מעיק ואתה פוגע בככ הרבה משתמשים מבלי לשים לב, ואז כשנותנים לך באן ל4 ימים שזה כלום אז פתאום אתה נפגע ככ וכל מה שמשתמשים כותבים פה מעליב אותך תקשיב יש הבדל עצום בין דיון בוגר לדיון פוגעני. רוב הדיונים שלך הם פוגעניים, לא בוגרים. והרי אתה שיא הבגרות פה, לא? כאילו אני מבינה שזה סתם דוגמאות אבל מרגיש לי שהן ממש ספציפיות לדברים שאני דיברתי עליהם תקשיב לכל אחד יש את התחביבים שלו. ופה יש הרבה אנשים עם תחביבים דומים לשלי. אז מה אכפת לך שאני וכמעט כל המשתמשים פה מדברים על דברים שליטרלי מעניינים אותנו? זכותנו המלאה לדבר על סדרות או ג’יימס וסיריוס או מחזור או כל דבר אחר שלדעתך הוא ילדותי שוב, זה אתר שרובו המוחלט נערים, ואם הדיונים פה לא מוצאים חן בעינייך, אין מה לחפש פה -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:33 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע לזו שדיברת עליה כאן? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:33 PM
|
||||
לאקסטרה חמודה --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:34 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:34 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו ראה אגדת חורבן-זה סרט מהממם שכולו ציורים של צייר מהממם
זה מספר על איך ומי אחרי לכול החורבן של בית המקדש שעה וחצי -------------------- היי אנשים ![]() מיאו אני חתול [/SIZE]#דוסית_אבוקדולנצח_וואן דרקשיין_דברים מוזרים_וחתולים# --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |