![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם דרך אגב, אני באמת חושב שהרמה פה בפורטל רדודה. וזו אחת הסיבות שאני פורש. :)
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Father Black ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לך לשתף איך נהיית כזה בוגר? -------------------- יוחאי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והיום בפינתנו "לדיכאון זה מה שמראה לך את ההיגיון אין חוקיות"
למה לעזאזל היא קוראת לי קטינה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה יו תהני ממש נחמדדד נהיה מעייף קצת האמת חזרנו עכשיו מוקדם שזה נחמד כי לא היה לי כוח עד מאוחר היום חוזרים מחרתיים כבר וואי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:36 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי כל הסרט בי לייק -בואו נהרוג את כל היהודים ונשרוף את האוכל ונילחם בעצמנו ונגרום לחורבן ביהמק!!!!!!!!!! -כן!!!!!!!!!! זה רצון ה!!!!!!!!!!!! --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמייייייי -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() מצאת כבר האם לנספח המדובר יש אפשרות לתפעולך באפליקציה המדוברת? -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מוגל |
אוי לנו מה קרה אסון! לא אל תעזוב אותנוווו🙄... מה נגיד הפסד שלךךךך -------------------- היי אנשים ![]() מיאו אני חתול [/SIZE]#דוסית_אבוקדולנצח_וואן דרקשיין_דברים מוזרים_וחתולים# --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:37 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול. היא קוראת לך (ולי) בלשון נקבה כי... ![]() בנוגע לקטע של הקטינותף אין לי מושג. מעבר לכוחותי -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזתומרת שהרמה פה רדודה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וטפ אבל בסדר זה עדיף מאשר שקוראים לך ולה נשואות כשאתןם לא -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:38 PM
|
||||
![]() מוגל |
לגמרי פשוט הזוי כול החירטוטים של רצון האלוהים אבל בסופו של דבר סרט נחמדדד -------------------- היי אנשים ![]() מיאו אני חתול [/SIZE]#דוסית_אבוקדולנצח_וואן דרקשיין_דברים מוזרים_וחתולים# --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול נעמי ורומי אני צופה בשרשור שלכם יותר מדי
אני אפסיק >< אופס -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |