![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:42 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או שתקעתי לך מראה בפרצוף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:43 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח הייתה אזעקה וכמעט התעלפתי מזה שקמתי מהמיטה
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג איזה כיףףף -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני מגניב? אומייגאד קורן אמר לי שאני מגניב ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:44 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראשית, אתה מאיים בפרישה כבר מזמן. שנית, אני טכנית פרוש כבר הרבה זמן, חזרתי למשהו ספיציפי ונשארתי כי אני... אוהב להתעפץ, אבל גם אם אני לא הייתי רוצה לפרוש (ואני רוצה) אני מתחיל פנימיה עוד חודש ככה שלא תהיה לי את היכולת הטכנית להיות פה אלא אולי פעם ב3 שבועות. שלישית, גל הפרישות העצום היה כבר לפני שנתיים וראה זה פלא, האתר לא מת, פשוט שינה צורתו לנובי יותר. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:45 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי כי כי לא יודע מייל זה תת רמה אלא אם כן זה דברים רשמיים כאלה. וייתכן ואתה כמו קופיקו אבל יותר פרוע ואם אני אתן לך את המייל שלי אתה תתחיל לגנוב ממני את הזהות שלי ![]() אני כרגע עושה שיעורי בית, אז כנראה שאשלח לך את ההפ המדובר עוד כמה שעות -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב סליחה אבל עד לקמה קמה היא באמת אחת המשתמשות שאני הכי אוהבת פה והיא הבנאדם האחרון שינסה לפגוע במישהו היא באמת נשמה אז בבקשה מצידי תמשיך לצחוק על זה שאני מדברת על סיריוס וג’יימס אבל קמה היא באמת משתמשת מדהימה וכל מה שהיא עושה זה פשוט לנסות לא לצדד אז יודע מה הפסד שלך שלא באלך לדבר איתה כי היא מושלמת ויש פה מלא משתמשים שאוהבים אותה אז היא אפילו לא צריכה שאנשים כמוך ידברו איתה ואתה לא עושה טובה לאף אחד -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
הוא מוכן להגיד גם יותר מזה בשביל שתישאר. הוא צריך להרגיש חכם בחברת מישהו! ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה3>>>> -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:46 PM
|
||||
די לקחת את הליצן הזה ברצינות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה בעצם יקרא אם כולם באתר יהיו נובים?
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי היו מלא אזעקות עכשיו וגם במרכז
כולם בסדר? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו זה לא שהרמה בפורטל רדודה
זה פשוט שבשנים האחרונות הוא לרוב מאוכלס בגילאי 9-14 וכמה בודדים בני 16, 17 אז כאילו הגיוני, ולא בקטע רע, שבני 17 פחות ימצאו מכנה משותף עם שאר המשתמשים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:47 PM
|
||||
לזה התכוונתי. זה מסביר גם את הלשון רבים. אני והפיצול שלי. הוא נחמד דרך אגב! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 19:47 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ובאמת פרשתי בערך מאפריל 2021-אוקטובר 2021 אבל אני לא ארצה להיות בחברת ממש נוביקים. וגל הפרישות מאז עוד לא הסתיים -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |