![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:07 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
כן זה באמת מעליב מי רוצה להיות נשואה אליך? -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:08 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכנתי אייס קפה
רק צריך הבדלה ואז הכל טוב -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:08 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*סוף הצום*
אני: לעזאזל תחזרו כבר ותעשו הבדלה נווו אני רוצה אוכללללל אמא שלי: כביסה!!!!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:09 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
לל שיקרה לי ואחרי 5 דק היא אמרה לי שאפשר לשתות ולאכול ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:09 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי אומרת שאני ופייק דיכי נשואות כשאנחנו התגרשנו בערך שמונה פעמים -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:10 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתגרשי ממנה כבר!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:11 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
בדיוק! היתגרשנו בפעם ה9 עכשיו! -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:12 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבדלה?
הבדלה? יש קידוש לבנה מתחת לבית שלי *אני זורקת כל מה שנמצא לידי על הרצפה* אני רוצה אוכל -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:12 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אני מתגרשת ממנה אז -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:13 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אני ואחותי הכנו אוכל ואני מביטה בקרונפלקס (בזמן שהיה עדיין צום) ובוכה ואומרת יש פה שאריות של דבר אכיל!!!!!!!!!!1 -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:13 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע דתיים יצא הצום?
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:14 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט תתגרשי ממנה!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() סקיב ![]() |
כן ואני כזה מאושרת מזה @טליה היא תענה לך תיתגרשי ממנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 עריכה: אני נביאה -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
ביאנקה זאת דיכי?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי הלכתי להוריד את הלוגו -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |