![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 92 93 [94] 95 96 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:44 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אה רגע מה? -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלוםםםם
אעאאעאע שיריםםםם כביסהההה שניהם מתים בסוףף אני ליטרלי הסתערתי על הספריה וחטפתי את הספר ותוך כדי גם הפלתי את שאר הספרים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:45 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() זו ברכה של חכמולוגים. אף פעם לא כמו כולם. דברים שאני חושב שהם הכי חשובים וממצים את כל מה שיש לאחל :) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:46 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה חבל אז נגמר עידן האבידג-ברילן? כי זה יהיה חבל על מה היה המבחן בכל מקרה -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:46 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
בסדר ניראה לי כל הכבוד סופי זאת הגישהההההההההההההה -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:47 PM
|
||||
היי יובל! מה נשמנוב? (אם לא י"יובלוב" כי זה נשמע רוסי, לפחות "נשמנוב") חחח אוי. אני כל כך בדחן! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:48 PM
|
||||
כמובן שאלה דברים חשובים. כי חכמולוג יכול להבין את דבריו של חכמולוג אחר אנסה לתמצת את ברכתך לבצלצלים: ![]() ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:49 PM
|
||||
לווווול שכחת אותם: ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:49 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיא הרצינות עכשיו הוצאתי את הMP3 שלי מהמגירה ויורדות לי דמעות מהתרגשות ![]() התגעגעתי ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:50 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:50 PM
|
||||
איזה ספר גרוע באמת לא קראתי ואני כבר יכול לספר לך את העלילה שניהם מתים בסוף -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:52 PM
|
||
רציתי הרבה זמן לשמוע את השיר הזה. נזכרתי בו פתאום.
אחד השירים היפים שיש! https://www.youtube.com/watch?v=q_hAkk2BNQM -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() סקיב ![]() |
תן לי לנחש משהו פרוע מאוד ריקטו אתה לא בדחן @סופי לקחת את זה יותר מדי קשה רקב שבמחשב המקולל הזה אין שמע עוד מעט פורצת לאחותי למחשב בישביל לשמוע שירים היי סופי -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
חיכיתי 3 שבועות כדי לקרוא את זה אז יש לי וואחד ציפיות קראתי את ה4 עמודים הראשונים וזה כבר עומד בהן --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:53 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני לא חוזרת לאקסים אין יותר שיפ של אבילן -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |