![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:58 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
תקשיבי שחכתי את הסיסמה שלי לדיכאון וכל זה אז ביאנקה נתנה לי את הסיסמה שלה למשתמש הזה סופי הידעת ששבוע לפני שלושת השבועות אכליתי בשר? @Never gonna give you up מי אלה שנהים? -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 20:59 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רופוס ואממ השני --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:00 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניח שאלה שני דמויות בספר, וקל לנחש כי אלה שני הדמויות הראשיות -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חכו שלוש שניות מתחילות אזעקות שוב על מה מתערבים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שני דמויות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:01 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
מי סיריוס ורמוס מתים? כמובן! איזה ספר?????????????? -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מתערבים על איתיחר -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעדכנת הרגע נשלחו לי איזה ארבע התראות על אזעקות ניצחתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
שניהם מתים בסוף ![]() --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:02 PM
|
||||
תן לי את האיתמר שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:02 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
שמה? שתיתחבר לפה? קטינה? על 00000000000000000 חרמשים זה מחיר די ענק אני חושבת -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:03 PM
|
||||
איתחר הוא העבד שלך, תיצרי קשר איתו באופן פרטני -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:04 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
איזה ספר זה? אל תיסחרו בקטינה היא יותר מדי עצמאית ומעצבנת -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:04 PM
|
||||
אני מבצעת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:05 PM
|
||
![]() מוגל |
בקיצורררררר,
אז מה אתם אומרים על הסרט החדש של ת'ור? בעיניי על הפנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |