![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:05 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באמת חייבת להפסיק ליפול מכיסאות משרדיים
אעאסעאעאעאע איי לוס מיי שיט יו נואו איי דידנט מין דאטטטט זמסרזמסזצךזשז --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() סקיב ![]() |
והתשובה? והוא לא מחובר עכשיו רוב הסיכוים אוכל -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קראתי את המשפט הזה שלוש פעמים ולא הבנתי למה את מתכוונת -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:06 PM
|
||||
![]() מוגל |
הם עשו התערבות מקודם. זה רפרנס לשיחה מלפני כמה עמודים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל😐 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() סקיב ![]() |
סופי..... @טליה סחרו בדולפינה והיא עצמאית ומעצבנת -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איימ סורי באט איי סכארד טו בי אלונננ
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אישית אני מאוד נהנתי ממנו למרות שהוא הורס חלק רב מדמותו של ת'ור, ויוצר חורים בעלילה, אני חושב שקשה להכחיש שהוא מהנה במידה מסוימת. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:07 PM
|
||
![]() מוגל |
בינתיים ההנהלה בבית שלהם:
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:07 PM
|
||
שי סאיד שאד אפ אנד דאנס וויז מיייי
די אני כמעט בוכה --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:08 PM
|
||||
![]() מוגל |
הוא פשוט קטל את כל רצף הסרטים שת'ור שיחק בהם עם הומור ילדותי ומגוחך... הסרט הראשון של מארוול שאיכזב אותי ברמה שכל הסרטים של DC עושים לי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:08 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
ברוך הבא לאתר? אלא אם אני עוד פעם מתבלבלת בישן תישתבץ מחזיקה אצבעות סליתרין ותעזור להרמת נקודות אנשים תור הוא אל נורדי אל תהיו עיוורים כמו בת מהכיתה שלי! -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:09 PM
|
||
איי נבר גו באק נו נו נווו
אמסרזמחםחשע אני חושבת שהבנתי מה זה להיות מאושר סמזמזרחמחשזרזמז אני כמעט צוחקת בקול סםזרזמחרחכעמז --------------------
|
|
|
||||
![]() מוגל |
אני מרייבנקלו dude וכבר הכנסתי לשם איזה 1000 נקודות בערך מהצוות תוכן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() סקיב ![]() |
מה קרה? -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |