![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:10 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:10 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אז נכנסת למשתמש חדש? -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:11 PM
|
||
![]() מוגל |
בינתיים גם חסמו את כתובת הIP שלי בגלל שפתחתי משתמש נוסף.
קטנוניים משהו. מזל שאנחנו לא בשנות התשעים וחסימת IP יעילה כמו נסיון לקלף ביצה רכה עם מזלג. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה קוקוקוקו -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההומור מבחינתי לא הייתה הבעיה. הבעיה הייתה דברים כמו "למה ת'ור לא מתמודד עם האובדן", "איך ת'ור פתאום קיבל כוחות חדשים", הקתרזיס של גור... אני נהנתי מההומור, אני חושב שהתסריט הייתה הבעיה העיקרית בסרט. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אחרי לא ברוח השם מגיע השיר המהמם הזה: https://www.youtube.com/watch?v=e0EIvVlg1s8
ואחר כך יאני. https://www.youtube.com/watch?v=tKVzm0SBYtQ https://www.youtube.com/watch?v=BNi9fOjXx-Y https://www.youtube.com/watch?v=Xw7HeJ781Do -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:13 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
די נמאס לי אנשים תעשו את הישן שלכם ותפסיקו להגיד שאתם משתמשים של משתמשים של משתמשים! מה קוקו קמה? -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:14 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי חודש של שקט, אני פשוט מאושרת למלא את הראש בשירים בפול ווליום --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מוגל |
זה לא קשור, פשוט נתנו לי באן ל4 ימים מהמשתמש שלי כי הם טוענים שכמה משתמשים אמרו להנהלה שאני לא נחמד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() סקיב ![]() |
מבינה אבקש בהיזדמנות מאחותי שירים לא ואקלים באנגלית -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:16 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ככ שמחה עכשיו. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:16 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אוי מצטערת בישבילך @סופי כולנו כזה שמחים!!!!!!!!!!!!!! -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:17 PM
|
||
![]() מוגל |
אנחנו תכף מסיימים את הנו"ד חברים.
איך תרצו שיקראו לנוד החדש? אולי קוקופ(נ)ו("ד)קו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:17 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
![]() -------------------- פרשתי מהאתר אם אתם רוצים למסור משהו שלחו לאחותי חזלזלת\ זרובבל אהמ ריקטו ואיתיחר חזרתי זמנית ועוד פעם ביי פורשת בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 21:18 PM
|
||||
אני מרגישה שקיבלתי בחזרה חבר מת ![]() עאעאעא אני ככ מתרגשת --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |