![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:09 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לא יש רקטות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:09 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה איפה שאני גרה אזעקה אחת סתם מלחיצים -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:12 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה אזעקות לא יודעת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:13 PM
|
||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
הייתי בתל אביב כל הסופ"ש.
אין אזעקות. אבל שמעתי שני פיצוצים אתמול בערב כשהייתי בפאב עם חברים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:14 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש יותר באיזור של דרום ומרכז תא לא שמעתי פיצוץ אחד ולא הייתה אזעקה באיזור של איפה שאני גרה -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:15 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז לא הולכים לים ביום שני ✌
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:15 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש לפני רבע שעה הייתה אזעקה בתל אביב אני לא מבינה על מה אתם מדברים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:16 PM
|
||||
הייתי אתמול ברוטשילד ובאלנבי. היום התחילו אזעקות בדרום תל אביב הבנתי, אבל אתמול ממש שמענו שני פיצוצים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:17 PM
|
||
הגר בקיבוץ שלך יש אזעקות?
לא ראיתי אותו על המסך או משהו כזה אבל אולי כשלא ראיתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:19 PM
|
||
נופ לא
אבל תראו משהו אני לא אומרת שאין אזעקות בדרום 🤩🤩 אבל אני בחול בכלל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:19 PM
|
||||
אין מה לפחד. בתור אחד שגדל בזמן מלחמת לבנון השנייה בצפון ואכל קטיושות על הבית שלו ללא הפסקה, אני אומר לך שאין מה לפחד. פשוט תיזהרו מלצאת אם לא צריך. אבל אל תעצרו את החיים שלכן אלא אם כן יש הנחיות מפיקוד העורף. זאת המטרה של גוף טרור - בגלל זה הוא תוקף אזרחים. המטרה שלו לזרוע פחד. אין לו סיכוי מול הצבא שלנו אז זאת השיטה שלו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:21 PM
|
||||
מתי אמרתי שאמרת אהה נכון נכון תהני באמתתת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:22 PM
|
||||
חמאס מרחיב את טווח השיגורים שלו. אולי הוא יגיע גם לחו"ל אין לדעת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 18:22 PM
|
||
לא לא אני לא התייחסתי אלייך אל תדאגי
תודההה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||||
מה הקשר למה שאמרתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |