![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 19:15 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם שאלה
בתשעה באב אסור גם להיות בפורטל? -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 19:20 PM
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
למי שרוצה ללכת לפי ההלכה, יש איסור מוחלט בעיסוקים שגורמים להנאה או להיסח דעת מהאבל על חורבן בית המקדש. מותר לך להשתמש במחשב רק כדי לקרוא על חורבן בית המקדש או לראות תכנים שקשורים לאבל. [(תענית ל.) משנה במסכת פסחים (ד, ה)]. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 19:21 PM
|
||||
אה אוקיי פשוט זה מעצבן שיהיה עוד יום מת כמו שבת -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 19:31 PM
|
||||
זה הזמן למצוא עוד תחומי עניין מעבר לפורטל לרגעים האלה. מה לגבי משחקי מחשב? ספר טוב? סרטים\סדרות? או לחילופין לקבוע להיפגש עם חברים פנים מול פנים ולשחק ביחד? יש הרבה אלטרנטיבות לימים האלה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 19:33 PM
|
||||
אני גם ככה עושה שיעורי בית מחר אבל רציתי לדון עם ריקטו על משהו והוא לא יהיה -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 19:34 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
![]() אני עם המזל שלי בזמן אזעקה הייתי בדיוק עם הכלבה שלי בחוץ. לא היה מקום מוגן ופשוט נאלצתי לשכב מעליה . -------------------- ![]() איילה, אוהבת בעלי חיים, אוהבת מטאל ואוהבת אנשים D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 19:40 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צום קל
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 19:40 PM
|
||||
חחח זה מקסים. אני בטוח שאת תהיי בסדר. הטילים מדלגים על אנשים נחמדים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 19:50 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג׳ס מריאנו כל כך מושלם אוף שידרוס אותי ואני אגיד לו תודה אוף יש לו טעם מזה ה טוב בספרים גם וסטייל מטורף ואופי מטורף רורי סתם אהבלה
הייי מה קורה אם למישהו יש דרך איכשהו לדבר אריאל הגינגית או עידו תכתבו לי פליז אני הולכת !! -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 19:59 PM
|
||||
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 20:13 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייי!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 20:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 20:19 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייפה
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 20:23 PM
|
||||
שלום עייפה, נעים להכיר אותך. אני אלידע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 20:24 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה למה את עייפה? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |