![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 21:49 PM
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי משפפ את סיריוס וג'יימס? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
אני מפחד לשאול מה חלמת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי אז את יכולה להגיד לכל מי שמשפפ אותי עם מאיה/עם אחותה להפסיק לשפפ אותנו -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 21:50 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה? @מרי למה לשפפ את סיריוס וג'יימס. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכ מי משפפ ג'יימס וסיריוס הם ליטרלי אחים דייי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני עושה שיפ לגרעפ וקרוקשנקס גרעפשנקס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 21:51 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://vt.tiktok.com/ZSR6Ent9q/?k=1
הצילווו אני מתה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 21:52 PM
|
||||
השיפ הכי טוב שקראתי היה של רון וביל וויזלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 21:53 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי היום hc של ג’יימסXסיריוס
כאילו בואו פשוט תשפפו את סיריוס עם רגולוס וזהו או שתשפפו את פיטר עם המילה בגידה זה יעבוד מצוין דווקא -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 21:53 PM
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה עדיף על פני סיריוס וג'יימס! יאכס -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 21:54 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איו. תשפפ פשוט טום ומובי -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 21:55 PM
|
||||
השיפ האהוב עליי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 21:56 PM
|
||
מובי הוא ליטרלי רובוט מה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2022, 21:57 PM
|
||||
אולי במקום לדבר על שיפים נדבר על מה שבאמת חשוב: בהוגוורטס אמנם לומדים לחשים, שיקויים, חיות פלא וכו', אבל לא אמורים ללמוד שם גם מתמטיקה וגיאוגרפיה ושיט כזה? כאילו... הם עוברים כל מכשול על ידי זה שהם מוצאים איזה קסם יעבור, אבל כל מה שצריך לעשות כדי למנוע מהארי והחברים שלו לעבור זה פשוט לחסום את הדלת עם משוואה. נגיד הם מגיעים למכשולים והם כזה, אוקיי את הדלת הזאת נעבור עם לחש כזה וכזה, את הדלת הזאת עם שיקוי הפולימיצי, אבל בשביל לעבור בדלת הזאת אנחנו צריכים לדעת את השורש הריבועי של תשע? איפה גודל שורש ריבועי בכלל? ומה זה תשע? זה אחד מהתומכים של וולדמורט? אנחנו צריכים להתפצל כי אנחנו שלוש... אה לא משנה הדלת נפתחה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |