![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:18 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:18 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה יצא לך בשאלון שלנו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:19 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונאת אותך טליה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכתוב בכל מקרה, תוכל לפרסם את הסיפור בדרכים אחרות ואם לא אכפת לך לומר, מה הרעיון? -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני נעמי מסתבר אני בכלל גזר😭 -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מה עשיתי כבר -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:20 AM
|
||||
אמרת מילה שאני נתקעת בה כי אני לא יכולה להגיד אותה!!!!!! -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחח יחתיכת ראש דשאאאאאאאאאאאאאאאא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
הרעיון הוא לקחת את כל המין האנושי ולדגום אותו. לקחת את כל הדנ"א ולערבב אותו ביחד, לשלוח ביציות שמופרות עם הדנ"א הזה לפלנטות אחרות, ובכל מקום יתפתח זן אנושי חדש ויפהפה. אנחנו נקרא להם "הילידים". והם יצטרפו אלינו ב3471, במלחמה עם הקלייגנים. הם אלה שינצחו את המלחמה הזאת. אנחנו נהיה חייבים להם את הכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
בבקשה אפשר שאלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:21 AM
|
||||
זו לא סיבה לשנוא אותי ולמה שלא תגידי היי -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לא ככה מבקשים יחתיכת מטומטם אף אחד לא מעריך אותי בבית הזה די נמאס לי אני רוצה גט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
נשמע מעניין ועכשיו הרעיון האמיתי? -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:22 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו אני לא קוקופוקו :נושםלרווחה:
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:22 AM
|
||||
... אבל זה לא כולל גם ערבוב של כל האנשים עם מחלות גנטיות ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |