![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:32 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיברתי על סופי ואקר @סופי את דתייה את אמורה לדעת את זה!!!!!!!!!!!!!! אני אפילו לא בת מצווה ויודעת! -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין טעויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגורל כבר הוחלט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 את הולכת לבלות המון זמן בגיהינום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יחתיכת אומרת היי שכמוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמצאי לי מקור הבה נפצח בבדיחות מקורים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:33 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לא הוגן למה היא מבלה עם לוצי ואני לא היי היי היי היי היי יאללה קחו אותי גם לגיהינום -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:33 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עוד לא התגברתי על קורן והבלונדינית שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ואם האופציות זה אורן או דיכאון אני בוחרת באגם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:34 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם של ריקטו בסרגל המשתמשים כבה ונכבה כבה ונכבה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:34 AM
|
||||
שיעור שידור חי ששמעתי היום רב אחד אמר שאסור להגיד שלום\היי ואם זה ממש משהו או משהו כזה אז אפשר להגיד בוקר טוב וכל זה כי תישעה באב זה יום של אבל וכל זה... -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:35 AM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי תעשי לי שאלון בשביל גט
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:35 AM
|
||||
אני לא חושבת שזה עובד ככה. --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:36 AM
|
||||
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני רוצה גט ברגע זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מסוכנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 יש לי קרוקס ורוד-צהוב ואני לא מפחדת להשתמש בו!!!!!!!!!! יש לי גם קול!!!!!!!!!! אני צורחת חזק!!!!!!!!!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
אל תתווכחי איתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
נכון.תשעה באב אסור לומר שלום. אם מישה אומר לך שלום וזה יפגע בו אם לא תענה, ואתה לא יכול להניד בראש או משהו -נראה לי שמותר. אבל בעיקרון אסור להגיד שלום. זה לא איסור במקבץ ההברות היוצרות את המילה "שלום" זה איסור בלהגיד שלום. איסור במשמעות
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
נכביתי בלשון ממנה חמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי את שוב אומרת היי ושלום ובוקר טוב -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:37 AM
|
||||
טליה תתגרשי ממנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |