![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:37 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סעידה פה סעידה פליז תסבירי וסעידה איך עם המיים החמים של המקלחת? אה וגם זה בישביל כל האשכנזים\ספרדים הבשר השבוע ולא הזה של שבת (שגם טעים) היה ממש טעים אנחנו התמנים מסרנו דש להם ממכם -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך לעשות שאלון מי אתה מאיה או טליה וכנראה שתצאו טליה כי אני נדירה וטליה היא טליה
למרות שקשה למצוא אנשים הזויים כמו טליה אבל אנחנו בפורטל -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בת תמותה שכמותי @ריקטו לאידעת אנחנו כנראה לא נוהגים ככה כי אפעם לא שמעתי על זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:38 AM
|
||||
איו חשבת שעדיין לא עשיתי את זה?! ואפשר גם שאלון? ביקשתי יפה אפילו -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:39 AM
|
||||
מה לעז-? סעידה תודה רבה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
|
||
וסתם לידיעה אישית, בתשעה באב גם אסור לעשות דברים שמשכיחים את האבלות. לכן אני לא עושה עכשיו כלום חוץ מלכתוב דברים שקשורים לתשעה באב. אחרי חצות נוהגים להקל, ואז יש הרבה שרואים סרטים על השוא וכו'. אבל לא סתם להתעסק במחשב או לקרוא ספר.
אה, ואסור לשבת על כיסא או מיטה גבוהה. רק על שרפרף או רצפה או לשכב. ובחצות מחר מותר גם לשבת גבוה. ואסור לאכול, לשתות, להתרחץ (ולשטוף ידיים מעבר לקו האצבעות ולהתמרח בשלל דברים (כנ"ל דורדורנט)) ולנעול נעלי עור. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אני לא אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!! תתגרשי מדיכאון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מתבלבלת בינה לבין שלומצי זו טליה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:40 AM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריקטו אפשר לדון איתך בשאלה דתית (לא קשור למועד הנוכחי) או שזה יהיה חטא? וצום קל -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:40 AM
|
||||
את מבינה שתשעים אחוז יצאו את כן? קשה למצוא פריקים אאוטסיידרים גאונים ומוזרים כמוני -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:41 AM
|
||||
תלוי. מה הנושא? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תרנגולות זה מצחיקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אני קצת לא מבינה. אז אסור לקרוא ספר? מה אמורים לעשות? --------------------
|||
|
|
||||
כן כן אנחנו יודעים את זה וחצות המשוער זה בערך ב12:40 12:45 אתה ממש עוזר לי בלחלק הבנה לאנשדים שאני מנסה להסביר להם משהו שעות אז תודה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:42 AM
|
||||
התגרשתי ממנה ממזמן אני אולי מוזרה ומטורפת אבל לא עד כדי כך אני אשכרה יודעת אנגלית -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |