![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:52 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא ממש נמצא כאן. אני כתבתי קטעים לתשעה באב ופירסמתי אותם פה. נכנסתי רק כדי לראות אם מישהו ראה אותם וכתב על זה משהו פה. סופי, אני לא מכיר שיטה שלא סוברת את זה שלא אומרים שלום בתשעה באב. כמו כן, אסור לנשק ילד קטן... ממליץ לך לקרוא את זה: https://www.hidabroot.org/article/1208 -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:53 AM
|
||||
מוסרת לכאב123 @נטע אסור לכתוב הייייייי! @סופי היתגרשנו -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:53 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מניסיוני בחטיבה עד כה חומר באנגלית של חטיבה זה בדיוק אותו חומר כמו של יסודי אופס -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:54 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במבחן של הכפר הירוק שאלו מה היום שבא אחרי רביעי זו תהיה הרמה? למדנו את זה בכיתה... ב או א אני חושבת -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למי אכפת מהרמיוני זה פשוט שדראקו לא טוב בכלום חוץ מלהתנהג חרא לכולם ולהטריד את הרמיוני ולקרוא לא מאדבלאד ואז אנשים באים ואומרים ״שיואו הוא קרא לה מאדבלאד הם בטח מזה חמודים יחד וברור שלהרמיוני יש קראש עליו בסתר״ אללה תפסיקו לשפפ את דראקו עם כל בנאדם ששונא אותו אפילו האפל בדראפל לא סובל את דראקו -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מספרת עכשיו את זה לאחותי ונהנת מאוד מזה כי במקרה יש לנו אח בן כמעט שנתיים ואחות בת חודשיים שלוש -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:55 AM
|
||
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה מותר לקשקש? > < --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
אני פרת משה רבנו
הלפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:56 AM
|
||||
יצאתי מאיה. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוב מה שלמדתי עד עכשיו באנגלית בכיתה ז-ח למדתי בכיתה ג-ה ובבית ספר שלי התחילו אנגלית בג' -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לא את תהיי טובה באנגלית ואני משערת שאיכשהוא נגיע לאותה הקבצה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טליה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
פרת משה רבנו אתה בסדר? -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:57 AM
|
||||
אני טליה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |