![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:18 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרנו שמי שמפסידה עושה משהו אחד שהמנצחת רוצה כמובן לא משהו שכולל פגיעה או משהו בסגנון -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
שמות פשוט תיקון אוטומטי והדמות שלי היא שלומצי היוש וכולם קוראים לי ככה וזה איכסה אבל זה יוצר נחמד ממאיה או משלומציון -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם רוצה עוגיות ): האמת סבבה לגמריי אבל ממש והיה ממש כיף ואימשלי ככ תחנוק אותי אבל למי כ'םת אה לא בדרכ אין באזור ירושלים >< ומה איתך חוצמזה? פייקוש מי מתעלם מקיומי מי סבבה שאת נחמדה והכל אבל את לא אומרת לי היי אז כאילו אופס? אבל סבבה מה קורה איתך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:19 AM
|
||||
כחגחחבמב לא לא אמרנו שאני כלולה בפרז אמרנו שזה אתגר עם פרס אה ואני רוצה פרס אחרררר -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:20 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי אני עומדת להקיא וזה הדבר שהכי מגעיל אותי בעולם
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:21 AM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:21 AM
|
||
אני רוצה כזה צבע
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:22 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז שלומצי טוב אני אקרא לך עכשיו שלומצי @שיראל נחמד כרגיל -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מה בעצם אכלת? -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
|
||||
תנסי להישאר בחיים ועם אוויר אם ככה ומה שזה לא יהיה שהיה כיף בטח שווה את זה אה נכון ירושליים היא עיר קדושה גם להם אז אין שם טילים אני סבבה רק נשאר לי לחכות לתוצאות של מבחן וזהו @מאיה אז פרס אחר איזה פרס בא לך -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:23 AM
|
||||
מה שאני אוכלת כל שבת אולי חטפתי וירוס בטן או משהו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:23 AM
|
||||
אני רוצה שהפר יהיה שאת תתחילי ללכת עם בגדים צבעוניים ![]() -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:25 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:25 AM
|
||||
מה את אוכלת כל שבת? -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |