![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:25 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדבר שאני הכי פחות סובלת זה כשחברות שלי קוראות לי שלומצי
אחותי קוראת לי שלומצי אבל היא אומרת את זה מוזר אבל אני קוראת לה סאני -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה מהיר ![]() קורן לא ראית קונג פו פנדה? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
ואם אני מנצחת? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:26 AM
|
||||
לאדעת את מחליטה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:27 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה? יש פה על אדן החלון פחית שניראת ממש טעימה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:27 AM
|
||||
אני קוראת לך מאיה/ארתור אני אף פעם לא מקשיבה לכינויים שאתן מבקשות, סאני היא וולדי בשבילי אממ אם אני מנצחת... את תפסיקי להציק לי עם לחבק אנשים ולהיות יותר נחמדה וכל השיט הזה -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:28 AM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ודאי שכן תובנותיו של מאסטר אוגואיי עדיין שוכנות בליבי (שוב, כנראה שלא תביני את הרפרנס) -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:28 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
קדימה להיות יותר נחמדה טליההההההההההההההההההההההההההההההה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:29 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גרובר? ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
פייק דיכי שקט -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
את קוראת לי רק ארתור אממ לא יקרה מילא להיות נחמדה את זה לא צריך רק לחבק כאילו לתת לי חיבוקים מכפת לי מאנשים אחרים -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלות, סלטים יו נואו... כרגיל -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:30 AM
|
||||
זה לא נחמד. בכלל. @קורן נו בדיוק לוחם הדרקון --------------------
|||
|
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
שוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ערב (תישעה באב עכשיו מקווה שאתם מכירים את הדברים המחייבים)
-------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |