![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:31 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לא נחמד זה שהיא קוראת לעצמה דיכאון=הגיון אבל היא אפילובלא הייתה בדיכאון אז אין לה שמץ בכלל? לפי מה שהבנתי כן -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אז תפסיקי להציק לי עם להיות נחמדה ואני לא אצטרך לתת לך חיבוקים -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שוש אתה מה הפעם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא? -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:32 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
יש זה הפעם הראשונה שרומיה לא מקדמת אותי בצרחות -------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לאלא רק לא להיות נחמדה אבל כן חיבוקים -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לא ראיתי את התגובה שירו \מה------ שירו?????????????????????????????????????????????????????? -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:33 AM
|
||||
כי העולם צריך אנשים שיגידו את האמת ישר ובפרצוף ולא יעשו סמול טוק כל הזמן ואשכרה יוכלו להגיע למלוא הפוטנציאל שלהם, אם זה אומר שאני לא איחשב כנחמדה ואני אהיה מוזרה ומשוגעת ואנשים לא יאהבו אותי, נו טוב בעיה שלהם רק שלא יבואו אליי להתלונן אחר כך -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:33 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
ופתחתי את הפה לשטן -------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:34 AM
|
||||
אוקיי? -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
|
||||
רגע מה איפה לוצי בסדר נו אבל את מבינה שההתערבות זה שאני אקנה/אלבש חולצה ורודה כן? לא משנה מה תעשי אני לא אלבש/אקנה חולצה ורודה -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי מאוחר מהחברה שלי ואימשלי לא סובלת את זה שאני יוצאת איתה אז ממש קשה לה איכ כע שווה יא איזה מבחן? הלך סבבה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
את זאת שבאה ואומרת שאין לך חברים- -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה? -------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 01:35 AM
|
||||
חיי אהבה מסובכים יש לך -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |