![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 12:51 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנו לחיות בשקט פעילות שלום פאנפיקאים. אני חושב שיש משהו מאוד רציני שצריך להתייחס אליו. למעשה, היה צריך לגשת לזה כבר לפני זמן רב מאוד. מה, סוף סוף אתה מעלה לנו את המשכורת? אולי ביום אחר, אבל יש לנו משהו קצת יותר דחוף על הראש. שמתם לב שהגיבורים האהובים שלנו לא מקבלים אף פעם זמן לנוח? הם כל הזמן עסוקים מדי בלהציל את העולם ואת האנשים החשובים להם – אני באמת חושב שהם זקוקים לקצת מנוחה. הארי פוטר, שלא קיבל שנה אחת רגועה בהוגוורטס; קטניס אוורדין, שצריכה להילחם על חייה בקפיטול; פרסי ג'קסון, שכל מפלצת ברדיוס 80 קילומטרים ממנו מנסה להשמיד אותו. כשאתה אומר את זה ככה, זה באמת נשמע קצת מתיש. אבל מה יש לנו לעשות כבר בעניין? אתם הולכים לתת לגיבור פאנדום כלשהו חופשה. כן, כן – אתם צריכים לעשות את זה. ולפני שתשאלו איך עושים את זה בדיוק, אני אסביר. אתם תקבלו ממני יעד נופש כלשהו שאליו תצטרכו לשלוח דמות מפאנדום לבחירתכם, ולכתוב על החופשה שלה שם. יכולים לקרות שם גם כל מיני דברים מעניינים, או שהיא יכולה סתם לשבת וליהנות מהשמש – זה כבר לבחירתכם. ויש לנו תקציב או שאנחנו רק מבזבזים כסף על חופשה? אל תדאגו, על הכול ההנהלה משלמת, וגם אתם תקבלו אפילו תגמול נדיב של 220 חרמשים ו-16 נ"ב! אבל כדי לקבל את הסכום הזה תצטרכו לכתוב קטע בעל 350 מילים לפחות. הפעילות תינעל בעוד שבוע, כעת גשו לטופס. טופס לפעילות:
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 12:54 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם+כינוי: אן בצד בית: רייבנ הדמות והפאנדום: הארי פוטר הארי נראה לי יעד הנופש: מסע שורשים במכתש גודריק קישור לפאנפיק: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=10&t=168780 הערות\הארות\הצעות\נופשים: הודעה זו נערכה ע"י Anne Shirley ב Aug 16 2022, 18:18 PM -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 13:01 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:תהילה,בצד
בית: לבעלי תופינים\תפקידים: סלית' הדמות והפאנדום: אתם בוחרים! הרמיוני ורון, הארי פוטר יעד הנופש: ירח דבש בצרפת קישור לפאנפיק: לפחות 350 מילים הערות\הארות\הצעות\נופשים: הודעה זו נערכה ע"י Dolphin ב Aug 8 2022, 13:13 PM -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 13:08 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: חנה נבוט
בית: רייבנ הדמות והפאנדום: פאנדום- הרץ במבוך. הדמות- תומס יעד הנופש: פארק מים קישור לפאנפיק: לפחות 350 מילים הערות\הארות\הצעות\נופשים: הודעה זו נערכה ע"י Dolphin ב Aug 8 2022, 13:13 PM -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 13:13 PM
|
||
נערך לכולכן (:
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 13:44 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: בילי, בצד
בית: גריפ הדמות והפאנדום: ניקו די אנג'לו, פ"ג יעד הנופש: חופשה באי נופש אטלנטי קישור לפאנפיק: לפחות 350 מילים הערות\הארות\הצעות\נופשים: הודעה זו נערכה ע"י Dolphin ב Aug 8 2022, 14:17 PM -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 14:17 PM
|
||
נערך לך
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 18:28 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: קיפוסטרית בנשמה
בית: הפלפאף הדמות והפאנדום: טאם ולין, שומרת הערים האבודות יעד הנופש: סיור במוזיאון השעווה קישור לפאנפיק: לפחות 350 מילים הערות\הארות\הצעות\נופשים: -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 18:49 PM
|
||
ערכתי לך
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |