![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 5 2022, 17:03 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שם הפאנפיק: כמה סיבות לברוח שאתה רואה מחולל זמן שם הכותב: איתמר, Lady Stardust פאנדום ותקופת ההתרחשות: הארי פוטר, משתנה. אורך הפאנפיק: פרק 1 [פיקצר]. דירוג: G. ז'אנר: פנטזיה דמויות ראשיות: הארי פוטר, טום רידל, דוראה. שיפ: טום רידל ודוראה. שפה: עברית. תקציר: "כשהרמיוני נרדמה, הארי שכפל בג'מיניו את מחולל הזמן, השאיר את הזיוף על הצוואר של הרמיוני, ולקח את האמיתי לעצמו. מה קורה כשהארי מתחיל להתעסק עם הזמן? פאנפיק על פרדוקס הסבא. דעה אישית: מכירים את זה שאתם קוראים פאנפיק וחושבים שבאסה שאתם לא כתבתם אותו? זה זה. הפאנפיק הזה פוצץ לי את המוח. הוא לא היה קאנון אבל זה השתלב די נחמד. הפאנפיק ממחיש את פרדוקס הסבא, ובצורה מעולה. הכתיבה מובנת וזורמת. מה שכן, קצת הפריע לי שהשם של הפאנפיק הוא 'כמה סיבות לברוח שאתה רואה מחולל זמן' ולא כמה סיבות לברוח כשאתה רואה מחולל זמן". אבל חוץ מזה באמת הכל אחלה. פאנפיק מגניב בטירוף. וכמובן מומלץ. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 10:59 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
קארקעהארק
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 11:32 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוווו נשמע מענין הולךכת לקרוא
-------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 15:01 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נהדר, הוספתי לך את כל ההמלצות ללינקייה.
כל הכבוד!! (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |