![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 8 2024, 15:49 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפ 4 מול דורה
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2024, 17:21 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ה"פ 4 מול במבי
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2024, 21:15 PM
|
||
במבי מול ספייי דוג
רק אני ראיתי? בושות -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2024, 22:13 PM
|
||
במבי(?) מול...בחזרה להוגהוורטס
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2024, 22:21 PM
|
||
במבי מול דורה
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2024, 22:32 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
במבי מול..הארי פוטר 3
-------------------- לילי, פוטרית בלבלב, כמעט 12, תולעת ספרים ברמה קשה
פאנפיקים זה החיים!! 'אני נשבעת בזאת חגיגית שאני מחפשת צרות' 'אל תשאלו שאלות לא תשמעו שקרים' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 15:24 PM
|
||
הפ 3 מול פרסי ג'קסון עונה אחת פרק 6
|
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 16:44 PM
|
||
הפ (?) מול גיבורים זה אנחנו
סרט משעמם למות אגב -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2024, 01:39 AM
|
||
![]() מוגל |
גיבורים זה אנחנו מול לגו נינג׳גו
-------------------- [YOUTUBE]לגו נינג׳גו הכי טוב. הדרקון הראשון שלי מטורף. הארי פוטר מדהים.שומרת הערים האבודות זה משגע. פרסי ג’קסון מגניבבבב. מארוול זה אכן פלא
פטרונות בצורת דרקון (היצורים המדהימים בעולם) הפלפאפי שמוין לרייבנקלו, מצנפת המיון, את צריכה ללכת לבדיקה… --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2024, 08:41 AM
|
||
גיבורים זה אנחנו מול הארי פוטר 2
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2024, 14:52 PM
|
||
הארי פוטר מול היפה והחיה
|
|
פורסם ב: Mar 11 2024, 16:29 PM
|
||
הארי פוטר מול ספי קידס
|
|
פורסם ב: Mar 12 2024, 17:05 PM
|
||
הארי פוטר 6 מול הארי פוטר 1
|
|
פורסם ב: Mar 12 2024, 18:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ה״פ 6 מול הילד והאנפה
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2024, 17:20 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ה''פ 6 מול שכחו אותי בבית
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |