![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (33) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:32 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי נובי רנדומלי פורסם ב: היום ב-21:30 אגב, אני דתייה **** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 1461 חרמשים: 4359 מגדר:female משתמש מספר: 68767 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 14.10.2018 לא -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ למות זה מעייף~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ ארבעת המייסדים של הוגוורטס🗡️~ fadeba25z.gif~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ ~ חמשת ימי הדין~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ בין ביאנה למארלה כזה~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה~ החתימה שלי3> קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). פליאה דעת ממני, נשגבה לא אוכל לה. אנה אלך מרוחך, ואנה מפניך אברח. אם אסק שמים שם אתה, ואציעה שאול הנך. אשא כנפי שחר, אשכנה באחרית ים, גם שם ידך תנחני ותאחזני ימינך. ואמר אך חושך ישופני ולילה אור בעדני, גם חושך לא יחשיך ממך ולילה כיום יאיר- כחשיכה כאורה. User Posted Image נשף! -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכוטבסטעעע
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דחרח
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גמחדלגצב
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקדרגע
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחיעכבגס
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרון
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר האתר והפורומים · מדיה · הספרים · הדמויות · הסרטים · השחקנים · שונות מחובר כ: Lady Stardust · התנתק 3,249 חרמשים לוח הבקרה האישי · 0 ינשופים ותנשמות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים נשף 15 שנים הודעה חשובה - קישורים חשודים! HPortal - פורטל הארי פוטר -> מחלקת החינוך -> נשף 15 שנים לאתר! קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר הפעילות הראשהםצדלסצד Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 עחכחכ -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 חניהארק'/ -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 קאיגדעכ'ק -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 ועןיהעה -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Lady Stardust פורסם ב: היום ב-21:31 ערוך הודעהצטט הודעה קוסם מתחיל **** פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 2130 חרמשים: 3249 מגדר:male משתמש מספר: 82143 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 13.12.2021 הזהר: (0%)----- כיעגרטאקג -------------------- כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים ילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים נעלמים עמודים בעיתונים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו פוחדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים הילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים במשברים ההורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צורח זה רק אור הירח אור הירח אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור הירח זה רק אור הירח אור הירח, זה רק אור הירח לה, לה, לה, לה לה, לה, לה, לה, אור הירח בנאדם לא צומח כי יש לו אור של ירח, אור הירח זה רק אור הירח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 בלחכר -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Pringles פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה "Different doesn't mean wrong" ****** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 9251 חרמשים: 35138 מגדר: משתמש מספר: 73807 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 20.10.2020 מה נסגר למה -------------------- Ring 🌀 Something 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio User Posted Image "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) אני מניח שכרגע זה יותר חשוב: השיעור הרביעי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 םןוטארק' -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 בכוטבסט -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 לקלד -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 סבכעיעכב -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top 8 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים) 8 משתמשים: Lady Stardust, Aled Last, Never gonna give you up, Pringles, Cruella De Vil, green apple, כינוי נובי רנדומלי, קיפוסטרית בנשמה « הבא הכי ישן | נשף 15 שנים לאתר! | הבא הכי חדש » אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש פרסם סקר תגובה מהירה הצג את עמוד הסמיילים המיידים | אפשר סמיילים | אפשר חתימה - נשף 15 שנים לאתר! מממנים ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית 7257 13865 16663 6777 פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2022 - 2007 הארי פוטר האתר והפורומים · מדיה · הספרים · הדמויות · הסרטים · השחקנים · שונות מחובר כ: Lady Stardust · התנתק 3,249 חרמשים לוח הבקרה האישי · 0 ינשופים ותנשמות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים נשף 15 שנים הודעה חשובה - קישורים חשודים! HPortal - פורטל הארי פוטר -> מחלקת החינוך -> נשף 15 שנים לאתר! קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר הפעילות הראשהםצדלסצד Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 עחכחכ -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 חניהארק'/ -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 קאיגדעכ'ק -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 ועןיהעה -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Lady Stardust פורסם ב: היום ב-21:31 ערוך הודעהצטט הודעה קוסם מתחיל **** פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 2130 חרמשים: 3249 מגדר:male משתמש מספר: 82143 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 13.12.2021 הזהר: (0%)----- כיעגרטאקג -------------------- כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים ילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים נעלמים עמודים בעיתונים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו פוחדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים הילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים במשברים ההורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צורח זה רק אור הירח אור הירח אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור הירח זה רק אור הירח אור הירח, זה רק אור הירח לה, לה, לה, לה לה, לה, לה, לה, אור הירח בנאדם לא צומח כי יש לו אור של ירח, אור הירח זה רק אור הירח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 בלחכר -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Pringles פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה "Different doesn't mean wrong" ****** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 9251 חרמשים: 35138 מגדר: משתמש מספר: 73807 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 20.10.2020 מה נסגר למה -------------------- Ring 🌀 Something 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio User Posted Image "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) אני מניח שכרגע זה יותר חשוב: השיעור הרביעי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 םןוטארק' -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 בכוטבסט -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 לקלד -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 סבכעיעכב -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top 8 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים) 8 משתמשים: Lady Stardust, Aled Last, Never gonna give you up, Pringles, Cruella De Vil, green apple, כינוי נובי רנדומלי, קיפוסטרית בנשמה « הבא הכי ישן | נשף 15 שנים לאתר! | הבא הכי חדש » אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש פרסם סקר תגובה מהירה הצג את עמוד הסמיילים המיידים | אפשר סמיילים | אפשר חתימה - נשף 15 שנים לאתר! מממנים ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית 7257 13865 16663 6777 פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2022 - 2007 הארי פוטר האתר והפורומים · מדיה · הספרים · הדמויות · הסרטים · השחקנים · שונות מחובר כ: Lady Stardust · התנתק 3,249 חרמשים לוח הבקרה האישי · 0 ינשופים ותנשמות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים נשף 15 שנים הודעה חשובה - קישורים חשודים! HPortal - פורטל הארי פוטר -> מחלקת החינוך -> נשף 15 שנים לאתר! קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר הפעילות הראשהםצדלסצד Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 עחכחכ -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 חניהארק'/ -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 קאיגדעכ'ק -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 ועןיהעה -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Lady Stardust פורסם ב: היום ב-21:31 ערוך הודעהצטט הודעה קוסם מתחיל **** פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 2130 חרמשים: 3249 מגדר:male משתמש מספר: 82143 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 13.12.2021 הזהר: (0%)----- כיעגרטאקג -------------------- כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים ילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים נעלמים עמודים בעיתונים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו פוחדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים הילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים במשברים ההורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צורח זה רק אור הירח אור הירח אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור הירח זה רק אור הירח אור הירח, זה רק אור הירח לה, לה, לה, לה לה, לה, לה, לה, אור הירח בנאדם לא צומח כי יש לו אור של ירח, אור הירח זה רק אור הירח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 בלחכר -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Pringles פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה "Different doesn't mean wrong" ****** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 9251 חרמשים: 35138 מגדר: משתמש מספר: 73807 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 20.10.2020 מה נסגר למה -------------------- Ring 🌀 Something 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio User Posted Image "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) אני מניח שכרגע זה יותר חשוב: השיעור הרביעי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 םןוטארק' -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 בכוטבסט -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 לקלד -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 סבכעיעכב -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top 8 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים) 8 משתמשים: Lady Stardust, Aled Last, Never gonna give you up, Pringles, Cruella De Vil, green apple, כינוי נובי רנדומלי, קיפוסטרית בנשמה « הבא הכי ישן | נשף 15 שנים לאתר! | הבא הכי חדש » אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש פרסם סקר תגובה מהירה הצג את עמוד הסמיילים המיידים | אפשר סמיילים | אפשר חתימה - נשף 15 שנים לאתר! מממנים ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית 7257 13865 16663 6777 פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2022 - 2007 הארי פוטר האתר והפורומים · מדיה · הספרים · הדמויות · הסרטים · השחקנים · שונות מחובר כ: Lady Stardust · התנתק 3,249 חרמשים לוח הבקרה האישי · 0 ינשופים ותנשמות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים נשף 15 שנים הודעה חשובה - קישורים חשודים! HPortal - פורטל הארי פוטר -> מחלקת החינוך -> נשף 15 שנים לאתר! קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר הפעילות הראשהםצדלסצד Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 עחכחכ -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 חניהארק'/ -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 קאיגדעכ'ק -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 ועןיהעה -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Lady Stardust פורסם ב: היום ב-21:31 ערוך הודעהצטט הודעה קוסם מתחיל **** פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 2130 חרמשים: 3249 מגדר:male משתמש מספר: 82143 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 13.12.2021 הזהר: (0%)----- כיעגרטאקג -------------------- כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים ילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים נעלמים עמודים בעיתונים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו פוחדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים הילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים במשברים ההורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צורח זה רק אור הירח אור הירח אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור הירח זה רק אור הירח אור הירח, זה רק אור הירח לה, לה, לה, לה לה, לה, לה, לה, אור הירח בנאדם לא צומח כי יש לו אור של ירח, אור הירח זה רק אור הירח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 בלחכר -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Pringles פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה "Different doesn't mean wrong" ****** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 9251 חרמשים: 35138 מגדר: משתמש מספר: 73807 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 20.10.2020 מה נסגר למה -------------------- Ring 🌀 Something 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio User Posted Image "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) אני מניח שכרגע זה יותר חשוב: השיעור הרביעי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 םןוטארק' -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 בכוטבסט -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 לקלד -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 סבכעיעכב -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top 8 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים) 8 משתמשים: Lady Stardust, Aled Last, Never gonna give you up, Pringles, Cruella De Vil, green apple, כינוי נובי רנדומלי, קיפוסטרית בנשמה « הבא הכי ישן | נשף 15 שנים לאתר! | הבא הכי חדש » אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש פרסם סקר תגובה מהירה הצג את עמוד הסמיילים המיידים | אפשר סמיילים | אפשר חתימה - נשף 15 שנים לאתר! מממנים ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית 7257 13865 16663 6777 פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2022 - 2007 הארי פוטר האתר והפורומים · מדיה · הספרים · הדמויות · הסרטים · השחקנים · שונות מחובר כ: Lady Stardust · התנתק 3,249 חרמשים לוח הבקרה האישי · 0 ינשופים ותנשמות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים נשף 15 שנים הודעה חשובה - קישורים חשודים! HPortal - פורטל הארי פוטר -> מחלקת החינוך -> נשף 15 שנים לאתר! קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר הפעילות הראשהםצדלסצד Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 עחכחכ -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 חניהארק'/ -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 קאיגדעכ'ק -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 ועןיהעה -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Lady Stardust פורסם ב: היום ב-21:31 ערוך הודעהצטט הודעה קוסם מתחיל **** פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 2130 חרמשים: 3249 מגדר:male משתמש מספר: 82143 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 13.12.2021 הזהר: (0%)----- כיעגרטאקג -------------------- כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים ילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים נעלמים עמודים בעיתונים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו פוחדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים הילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים במשברים ההורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צורח זה רק אור הירח אור הירח אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור הירח זה רק אור הירח אור הירח, זה רק אור הירח לה, לה, לה, לה לה, לה, לה, לה, אור הירח בנאדם לא צומח כי יש לו אור של ירח, אור הירח זה רק אור הירח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 בלחכר -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Pringles פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה "Different doesn't mean wrong" ****** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 9251 חרמשים: 35138 מגדר: משתמש מספר: 73807 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 20.10.2020 מה נסגר למה -------------------- Ring 🌀 Something 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio User Posted Image "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) אני מניח שכרגע זה יותר חשוב: השיעור הרביעי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 םןוטארק' -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 בכוטבסט -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 לקלד -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 סבכעיעכב -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top 8 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים) 8 משתמשים: Lady Stardust, Aled Last, Never gonna give you up, Pringles, Cruella De Vil, green apple, כינוי נובי רנדומלי, קיפוסטרית בנשמה « הבא הכי ישן | נשף 15 שנים לאתר! | הבא הכי חדש » אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש פרסם סקר תגובה מהירה הצג את עמוד הסמיילים המיידים | אפשר סמיילים | אפשר חתימה - נשף 15 שנים לאתר! מממנים ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית 7257 13865 16663 6777 פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2022 - 2007 הארי פוטר האתר והפורומים · מדיה · הספרים · הדמויות · הסרטים · השחקנים · שונות מחובר כ: Lady Stardust · התנתק 3,249 חרמשים לוח הבקרה האישי · 0 ינשופים ותנשמות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים נשף 15 שנים הודעה חשובה - קישורים חשודים! HPortal - פורטל הארי פוטר -> מחלקת החינוך -> נשף 15 שנים לאתר! קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר הפעילות הראשהםצדלסצד Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 עחכחכ -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 חניהארק'/ -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 קאיגדעכ'ק -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 ועןיהעה -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Lady Stardust פורסם ב: היום ב-21:31 ערוך הודעהצטט הודעה קוסם מתחיל **** פרטי משתמש קבוצה: סלית'רין הודעות: 2130 חרמשים: 3249 מגדר:male משתמש מספר: 82143 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 13.12.2021 הזהר: (0%)----- כיעגרטאקג -------------------- כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים ילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים נעלמים עמודים בעיתונים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו פוחדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים הילדים מתעופפים כדורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה אור הירח זה רק אור הירח הילדים במשברים ההורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צורח זה רק אור הירח אור הירח אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור אור, אור, אור, אור הירח זה רק אור הירח אור הירח, זה רק אור הירח לה, לה, לה, לה לה, לה, לה, לה, אור הירח בנאדם לא צומח כי יש לו אור של ירח, אור הירח זה רק אור הירח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 בלחכר -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Pringles פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה "Different doesn't mean wrong" ****** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 9251 חרמשים: 35138 מגדר: משתמש מספר: 73807 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 20.10.2020 מה נסגר למה -------------------- Ring 🌀 Something 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio User Posted Image "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) אני מניח שכרגע זה יותר חשוב: השיעור הרביעי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top wanted פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נוב מדרגה ראשונה ****** פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 9402 חרמשים: 15978 מגדר:male משתמש מספר: 69795 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 01.04.2019 אחרון -------------------- יונתן ⫝ 12 ⫝ מדריך בית סלית'רין ⫝ מ. פורום דיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top סופי ואקר פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה קוסם בינוני ***** פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 4059 חרמשים: 24716 מגדר:female משתמש מספר: 82673 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2022 םןוטארק' -------------------- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אמונה בין אדם לאדם, יותר שלום, יותר תקווה, פחות קנאה ושנאת חינם, יותר נשמה, יותר אלוהים, יותר הבנה ביני לבינך, יותר שמחה, יותר חיים, פחות לבד, יותר איתך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Cruella De Vil פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Memento mori *************** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 62125 חרמשים: 31865 מגדר:female משתמש מספר: 69760 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.03.2019 בכוטבסט -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם User Posted Image פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Aled Last פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה Your now is not your forever ******* פרטי משתמש קבוצה: מנהלי פורומים הודעות: 14834 חרמשים: 7030 מגדר: משתמש מספר: 74451 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 18.12.2020 לקלד -------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך וקווין ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Never gonna give you up פורסם ב: היום ב-21:31 צטט הודעה נגזרת זה לא תחליף לשכל ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3781 חרמשים: 36665 מגדר: משתמש מספר: 72867 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.07.2020 סבכעיעכב -------------------- he/him גרמלינים יאכלו לכם את הנשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top 8 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים) 8 משתמשים: Lady Stardust, Aled Last, Never gonna give you up, Pringles, Cruella De Vil, green apple, כינוי נובי רנדומלי, קיפוסטרית בנשמה « הבא הכי ישן | נשף 15 שנים לאתר! | הבא הכי חדש » אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 28 29 [30] קפיצה לעמוד V הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש פרסם סקר תגובה מהירה הצג את עמוד הסמיילים המיידים | אפשר סמיילים | אפשר חתימה - נשף 15 שנים לאתר! מממנים -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדגרזהבס
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בןעבלעבלי
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
צטט
-------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככיחחעכ
נטעכעבהיהססבבענהקרואחהדנוחל -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרון
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחח איתיחר קפוא
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |