![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (14) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:33 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת, אני גרה בערך פחות משעה נסיעה משם אז אנחנו נוסעים הרבה, אבל אנחנו תמיד הולכים לאותו מקום וכואב שם ברגליים -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:34 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוי נגיד הטילת של הכינרת מהממת אני די רחוקה מהכינרת אז בדכ אנחנו נוסעים בחופש לצפון לשבע או משו ולרוב זה ליד הכינרת -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:35 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בצרפת (פריז בדיסנילנד), פולין, סיני, ספרד ובקפריסין
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:36 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפעם לא יצאתי מהארץ
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:36 PM
|
||||
אנחנו גם לא הולכים הרבה, פעם הלכנו ללילה אחד אבל או שניים(לא זוכרקת) אבל יכול להיות שהפעם אנחנו נעשה משהו אחר חוץ מזה -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:39 PM
|
||||
אה מגניב האמת שאנחנו לא תמיד הולכים רק לכינרת אנחנו הולכים לאיזור, ואז יום אחד בכינרת ואז כאילו מקומות אחרים באזור -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:41 PM
|
||||
לא ממש יצא לי לטייל בישראל, שלושה ימים באילת, קצת בטבריה, אבל כל שנה האמת היא שאנחנו הולכים לים המלח(יותר לאזור המדברי), וטכנית באמת לא יצא לי לטייל במקומות אחרים, אולי תל אביב אבל לא ישנו שם -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:42 PM
|
||||
אני דווקא מטילת בארץ. כאילו לים המלח אנחנו הרבה הולכים בפסח וכזה, אבל נגיד השנה לא דווקא. ובכללי, צפון, מרכז, ירושלים. כאילו אני די מטילת. באילת הייתי מזמן יו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:43 PM
|
||||
אה גם לירושלים הלכנו השנה, פעמיים, פעם אחת לבת מצווה שלי כי לא עשיתי מסיבה ופעם אחת סתם לכיף -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:43 PM
|
||||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט כי זה שם ממש מגניב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:45 PM
|
||||
אה דווקא לי יהיה ארוע לצערי אבל לא משנה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלה בלה בלה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
יאאאאאא ענית לייייי ומה היה הספאם הראשון של האתר?.?.???? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:49 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 19:50 PM
|
||||
אני תמיד רציתי לעשות אירוע אבל יש לי כיתה מזעזעת ואולי חמש חברות אז החלטתי לטוס ללונדון בסוכות הקרוב -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |