![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:49 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אבל אני לא אוהבת ארטיקים -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:51 PM
|
||
וואו אנחנו כבר בדף 8
שולחן 2 בדף 9 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:51 PM
|
||||
להמשילך לחפורררררררררררררררר איפה היית נועש<? -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:52 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חד משמעית -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:52 PM
|
||||
חוץ מהקטע של הארטיקים כמובן -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:53 PM
|
||
סורי סורי סורי
שלא הייתי הייתי חייבת לסדר את כל הבית לפני שאמא שלי תחזור אני לא הייתי כאן ואני לא הולכת לקרוא את כל העמודים שוב אזז רומי , ענו לי על השאלה בזמן שלא הייתי כאן? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:54 PM
|
||||
ניראה לי שכן אל תקראי לי רומי! יש לי מיליוני כינוים ןואני לא אוהבת כינוים!!!!!!!!!!1 דיייייייייייייי ואיך היה לסדר? שטפת כלים הדבר האהוב עלייך? -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:56 PM
|
||||
למזלי לא היה הרבה כלים לא הבנתי אז אנחנו יכולים לנצח? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:56 PM
|
||||
לא אם לא נחפור -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:58 PM
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:58 PM
|
||
כלומר
יש לנו סיכוי לנצח אם כן נחפור? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:59 PM
|
||||
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן @Kokofoko מעולה אתה מוסיף לאוירה -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:59 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרון
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:00 PM
|
||||
מה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:01 PM
|
||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
חברים!
זה לא משנה אם ננצח או נפסיד. מה שחשוב זה איך ננצח או נפסיד. אנחנו יותר מסך החלקים שלנו. אנחנו יותר משלם. אנחנו יכולים להתעלות, ולדעת לקבל הפסד או ניצחון בצורה מכובדת. להוקיר את כל מי שבחר להשתתף. ולהפיץ אהבה ואחווה לכל האנשים בעולם. אמן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |