![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:16 PM
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
ובכללי הבנתי שאני כבר די שנוא אצלכם, אבל בכל מקרה תעביר למי שזה מעניין אותו שאני מתנצל אם אני עשיתי לכם חיים קשים. אין לי כוונה כזו. אני בסה"כ בחור על הכיפאק, אבל לפעמים אני מדבר שטויות. יצא לי לחשוב על זה בזמן שלא הייתי פה. אוהב אתכם, אתם עושים פה אחלה עבודה עם החבר'ה, ואני מתנצל אם עברתי איזה גבול שאנשים נפגעו ממנו או שירד להם הביטחון ממשהו שאמרתי. וזהו. היה לי קשה עם זה שנפגעו ממני. מקווה להשתפר מפה. וזהו בכללי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:16 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי
טוב אולי לא ננצח אבל בכל זאת היה כיף לחפור נכון רומרומ? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:17 PM
|
||||
למה אתה כזה תוקפני מור? נועש הולכת להרוג אותך בבת מצווה של שולמית -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:19 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 בגלל זה אני נחרץ ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:19 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג מי זו נועה או שולמית
אבל לא נראה לי שהייתי תוקפני -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:20 PM
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
זה היה טיפהל'ה באיזור שאפשר לפרש כתוקפני כי אין טונציה. אבל אפשר להבין את הפרשנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:20 PM
|
||||
ואוו איזה כיףףףףף מור לא משנה דיברתי אל נ.ש -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:21 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנוא זאת מילה מאוד קשה ואין לי מושג לגבי האחרים, אבל אני לא מרגיש כלפיך שנאה נטו רציתי שתבין שהגזמת ונשמע שהבנת, זה מה שהיה חשוב לי וגם סליחה למשתמשים שנפגעו, זה גם חשוב כמובן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
רגע קופיקו אתה פורש ![]() אני לא נפגעתי ממך ואני צריך עוד גיפים בנו"ד ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
|
||||
הבנתי אז במקור רציתי לברר אם יש לו למה להשוות, כי בסה"כ הוא פה שנתיים וזה לא הרבה זמן כשמדובר בנשפים (והוא גם לא חווה נשפים שאני העברתי, שזה באסה) -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:22 PM
|
||||
כל הכבוד מבקש סליחה כזה יפה *מוחה דימעה* -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
היי שיעמומ
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אשמח שתכתוב אלי או אל שקד מה אתה חושב שטעון שיפור -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:23 PM
|
||
מה?
אוף אינ לי כוח לקרוא ואני לא מבינה על מה אתם מדברים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:23 PM
|
||||
לא טעון שיפור, נשף מצוין רק שהשניים שהשתתפתי בהם היו טובים יותר ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |