![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:09 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא לילייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:09 PM
|
||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום שלום! -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:10 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
תגידי תטודה אני נרשמתי אבל שחכתי את הסיסמה למשתמש שנרשמתי ממנו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אז אני פה נהנת בכל מקרה -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:15 PM
|
||||
אוי לא. גם לי היה משתמש שנטשתי. וגם מייל שאין לי גישה אליו גם דרך השאלה המזהה. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:16 PM
|
||||
לא נטשתי! שחכתי את הסיסמה ורק במחשב אצל אחותי אני יכולה להיכנס לשם! אנחנו ממש לא מגיבים פה! צריך מהר! אפילו ספאנמים -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:17 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נ שמע
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:18 PM
|
||
בסדר מה שלומך?
-------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:19 PM
|
||||
גם במייל ההוא שכחתי את הסיסמה. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:22 PM
|
||||
אוייייייייייי מצטערת אני למזלי לא שחכתי לשום מייל סיסמה -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:26 PM
|
||
![]() מוגל |
שלוםםם
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:26 PM
|
||
זה בסדר, זה היה מייל צדדי.
לפעמים אני תוהה מה יש בתיבת ההודעות הנעולה שלו. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:27 PM
|
||||
מענין באמת היי שיר כהן אפשר לשאול אותך שאלה? -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:28 PM
|
||||
שלום! -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:29 PM
|
||
מה שלומכן?
-------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:30 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי!!!!!
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |