![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 13:50 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי. נעים מאוד, אני ריקטו. בחור שנרשם לפה כי עניין אותו לראות איך נלחמים בדו-קרב, וקרא לעצמו על ם הקסם "ריקטוסמפרה". נכנס שם רווח. טעות. ואז, נחשפתי לפורטל. ראשית לדיונים. הרביתי לכתוב פה בדיונים. כי אני חנון שאוהב להראות ידיעות -גם אם אין לו כאלה, וחובב ויכוחים מושבע. ואז הבנתי מה זה ערבוב האותיות המדעדע בפורום "דיבורים" -הנו"ד. ומאז, הכל היסטוריה. נהנתי כאן לפעמים, סבלתי לפעמים. מרחתי כאן זמן לרוב. התעצבנו עלי על דברים שכתבתי והתקיפו אותי. נהייתי חולה ופרשתי לכמה ימים. חזרתי. שוב פעם חטפתי, שוב פעם נהייתי חולה. פרשתי לצמיתות. -חזרתי אחרי למעלה משנה כדי לטפל בעסק לא-גמור. (הוא עדיין לא נגמר, למי תהה, אבל איבדתי את התקווה בו) -אם כבר חזרתי, נכנסתי קצת לנו"ד... -חזרתי לשרוף זמן. וכעת, זה הזמן לפרוש. בפעם השניה. למה? אם זה מעניין מישהו, אני אשתדל להסביר: ראשית, אני חרדי. האתר הזה לא מתאים לי בשום צורה ועניין. לא מתאים לי רוחנית, ולא מתאים לי חברתית. שנית, אני שורף יותר מידי זמן באתר הזה. שלישית, אני מרגיש שאני נהיה רדוד יותר כאני כאן. מחילה. לא רוצה לפגוע, זו פשוט המציאות. זה לא רק באתר הזה, זה בכל אתר שבמרכזו יש אינטראקציה בין-משתמשים, מלבד כמה בודדים. רביעית, האתר הזה מעצים את המוזרויות שלי. כן. זה אולי נשמע מוזר, אבל האתר הזה מעצים מוזרויות של משתמשים. צורת האינטראקציה בו היא כזו ששמה דגש לעיתים קרובות על סוגי הומור מסויימים או על "גאווה במוזרויות" משלל סוגים ומשלל סיבות. והתוצאה היא שאני לוקח את זה גם לחיי היום-יום. במקום לשפר את עצמי, אני מטפח את המוזרויות שלי. יש בזה משהו טוב, אבל במשוואה הכללית עדיף שאני אשתפר מדברים אחרים וזה יוצא לא כל כך טוב. זו בעיה שנגרמה לי פה באתר, ואני מקווה שאצליח להתגבר ולהתעלות מעליה. חמישית, האתר הזה תופס לי את הראש. אני מוצא את עצמי חושב על האתר גם כשאני לא נמצא בו. וזה מפריע לי בדברים החובים באמת. הדברים החשובים באמת מבחינתי זה לימוד תורה. ובלימוד תורה צריך ראש פנוי ונקי. והאתר הזה לא מאפשר לי זאת. שישית, פריצת הגבולות. היו לי גבולות ברורים לגבי דברים כמו -התכתבות עם בנות. מחילה אם אני מפריע למישהו. ומרתי עליהם. פה באתר משום מה מאוד התקיתי לשמור עליהם. לא מנה אם אני בסדר או לא במצבי הנוכחי, פרצתי את הגבולות, וזו לא פעם ראשונה =המקום הזה לא טוב בשבילי. וזה עוד סימפטום לנקודה מספר שלוש. שביעית, אני מתחיל פנימיה כך שגם אם ארצה לא אוכל להיות פה אלא יום אחד פעם בלושה שבועות בממוצע. בקצרה -אני צריך לפרוש. אני מקווה שאקח איתי את הדברים הטובים שרכתי כאן, ואצליח לזרוק את הרעים. אני רוצה להודות, לכל מי שצעק עלי בזמנו. חישלתם אותי והפכתם אותי לבוגר יותר. רק בזכותכם אני היום מסוגל לחטוף עלבונות קשים באינטרנט -ולחייך. :) אני רוצה להודות גם למי שהיה לי כיף איתו. אני לא מתכוון לפרט, מכמה סיבות, מצטער, אבל היו לי כאן חברים טובים. אנשים שגם אם אני אפרוש, ייזכרו אותי לטובה ואני אזכור אותם לטובה. אני רוצה להודות על הבידור, על העזרה ועל החברות. על שהסכמתם להכיל אותי למרות שלפעמים הייתי בלתי נסבל :) אני רוצה להודות גם לאנשים שהחכימו אותי. בעיקר בדיבורים 13+. אני רוצה להודות גם לכל מי שקרא את השטויות שכתבתי פה, ולכל מי שעודד אותי ותיב"ב אותי. הכתיבה היא משהו שחשוב לי ואתם עזרתם לי איתה. שמחתי שהיה לי למי לשתף אותה והתרגשתי למקרא תגובותיכם ומעצם קבלת היחס. תודה. ובהזדמנות זו, אני רוצה לבקש סליחה. מכל מי שאי פעם גרמתי לו חוסר נעימות. לפעמים במכוון ולפעמים מחוסר שימת לב או בעקיפין. סליחה. ביי, אני מקווה שאני אצליח לא לחזור לכאן הפעם. :) מי שיצטרך אותי. אהמ... אני עדיין כאן בינתיים, לעוד איזה יום, אני מקווה שאם אני מעניין מישהו והוא רוצה לשמור איתי על קשר שיציע לי רעיון איך :) (אם גם אני ארצה למור איתו על קשר, אהמ... אהמ...) נ.ב. רציתי לכתוב אשכול ארוך, מפורט ומעצבן בדיבורים 13+ ולהוציא את כל מה שיש לי בבטן. כי יש לי המון. אבל אני לא מוצא את כוחות נפשי לכך, אולי אעשה את זה בכל זאת. רק רציתי לומר, יש לי כמה דברים שהם ציפור נפשי. דברים שממש כואבים לי ומטרידים את מנוחתי. ניסיתי להעביר את המסרים הללו בכמה צורות -ללא הועיל. אני ממש מקווה שאיכשהו המסרים הללו יחלחלו. בכל אופן, אני מרגיש קצת נקיפות מצפון. אני מרגיש שאולי הייתי יכול לשכנע מישהו במשהו מתוך אותם דברים, ואני לא הצלחתי רק כי אני לא עשיתי את זה נכון, או כי אני אידיוט מידי או פחדן או וואטאבר. זו אחת הסיבות שקשה לי ממש לפרוש. אני מקווה שאתגבר על זה. :) היו שלום חברים. תעשו את הדבר הנכון, עלו והצליחו. ייתו לכם אלוקים שפע ברכה מימינו הפתוחה. אני הייתי אני, היו שלום אני חייתי ביניכם כמו צמח זר -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 13:57 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריקטו
): תוריד דיסקורד נשמור על קשר gg king#2728 בוא להפ גם אין לך מקום אז חבל שאתה עוזבבב היית חבר טוב. ועכשיו אין מי שיקרה לי יובלוב))): הודעה זו נערכה ע"י Barney Stinson8 ב Aug 12 2022, 13:59 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 13:58 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמחק
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 14:02 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בס"ד
אה אוקיי ![]() לך לדרכך אני מקווה שתתמיד ותצליח בלימוד התורה שאתה כל כך אוהב אתה היית חבר טוב ריקטו (בהנחה שזה שמך האמיתי). אתה אדם ששייך לקבוצת האנשים הטובים שאוכל להגדיר אותה פורמלית אם תרצה ![]() אני ארצה לשמור איתך על קשר. אבל עוד לא ענית לי על ההפ ![]() אבל יש לי עוד גם הפים לשלוח לך בימים הקרובים אז אני מקווה שלפחות תתחבר לאתר ביום ראשון ![]() נסיים בהצהרה "פקיסטן" שבת שלום ריקטו -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 14:06 PM
|
||
יובלוב, תודה רבה! גם אתה היית חבר טוב, נהניתי איתך. אני כבר אפנה את התיבה שלי, ואז גם אענה למר קורן הנכבד :)
"אן שירלי", תודה רבה. קורן, ריגשת! תודה. אני מסכים לך להגדיר אותה פורמלית. ריקטו הוא שמי האמיתי. כלומר, תלוי מה תגדיר "אמיתי" ( ![]() בקשר לה"פים האחרים, אם תמצא דרך לשמור על קר נוכל לעשות את זה ם :) אני מעדיף לפרוש מפה כמה שיותר מהר ולא לחזור כלל :) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 14:07 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דבר ראשון-
תנקה את תיבת ההודעות שלך למקרה שהיא לא פנוייה. יש מצב שמישהו ירצה לשלוח לך ינשוף ולא יוכל. דבר שני- לא ידעתי על החוק שלך לגבי ההתכתבות עם בנות. סליחה. דבר שלישי- נתגעגע. עזרת לי מאוד בקשר כל הנושא עם ההורים שלי וה'ויכוח' בנושא הדת. אז תודה! אתה יהודי אמיתי שמסוגל לעשות לעצמו גבולות וזה מדהים. תמשיך עם זה! בהצלחה בלימוד התורה והקודש. לא נשכח אותך!:) אני יודעת שאתה עושה את זה לטובתך האישית, אז רק איחולים. להית', ריקטו! ![]() (ובזה סיימתי את הנאום שלי. בהצלחה בחיים!) -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 14:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה בהמשך החיים בהצלחה בפנימייה מבינה אותך עם ההתכתבות עם בנות אז סליחה שכתבתי לך פעם בפרופיל נראה לי... מי יודע אולי עוד נשמע עליך בתור רב גדול ( למרות שרקיטו זה לא השם שלך נכון?)
בהצלחה בהמשך חייך -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 14:17 PM
|
||
תהילה, תודה רבה. לא זוכר שהיה לנו ויכוח על דת, אבל בסדר. אני חושב שאני מבין למה את מתכוונת.
עלי והצליחי. לונה, חחח הכל בסדר. אמרתי שהיו לי גבולות בנוגע להתכתבות עם בנות. לא אמרתי שהיו לי גבולות, והם התכתבות עם בנות... :) זה קצת מורכב, ועושה לי לא בנוח לדבר על זה ככה. פשוט, אף אחד לא חייב לי סליחה על זה. אם הייתה בעיה -היא הייתה לי. :) ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 14:59 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היה לך איתה בחמוצים תהנה בישיבה החדשה מצטערת שהיתכתבתי איתך... מצטערת שהצקתי לך לפעמים אותי לימדת כמה דברים חשובים ותודה על זה נתגעגע אליך אנחנו ניראה אותך כהרב הבא אחד מהגדולים (וכך גם נגלה את שימך) קיצר בהצלחה ניתגעגע אליך -רומיה -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 15:38 PM
|
||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לא!!
אני עוד זוכר את הויכוח הראשון שהיה לנו... אני חייב לומר כמה דברים: א. למרות שאמרת לי שאתה עומד לפרוש, לא האמנתי שזה יקרה... ב. הארת את עיני להרבה דברים שקורים לי פה שלא כל כך שמתי לב אליהם (כמו נקודה 2,3,5,6) ג. אהבתי ממש לדבר איתך, היה נחמד שיש פה מישהו שדובר אותה שפה כמוני.... ד. ממש בהצלחה בישיבה החדשה שלך!! ה. תשמור על קשר!!!!! -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 15:42 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה בפנימייה וזה והיי עזרת לי עם מה שדיברנו
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 15:49 PM
|
||
רומיה, תודה רבה. את לא צריכה להתנצל. אתם לא הבנתם מה התכוונתי פה, ואני לא מתכוון להסביר. אבל הכל בסדר.
יצחק, תודה נשמה. שמח שעזרתי. Maze Smith, (מצטער, ברח לי השם שלך) -שמח שעזרתי. אני הרגשתי שבקושי התחלנו את השיחה, הפסקנו בשלב שאני עוד ניסיתי להבין מאיזה כיוון לדבר :) הרגשתי שזה נקטע באמצע. שמח שהייתה לזה משמעות :) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 17:03 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להתראות ריקטו,
עלה והצלח בכל דרכך, חיזקת אותי מבחינה דתית ואל תנסה עכשיו להיזכר איפה ומתי כי זה קרה, אתה בן אדם חכם שיודע מתי לעצור ולבקש סליחה, תמיד נזכור אותך בתור המתווכח הראשי, אז בקיצור, להתראות, ובהצלחה בישיבה -אביה -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 17:34 PM
|
||
למה זה שזה קרה הופך את היכולת שלי לשאול מתי זה קרה ללא קיימת? :מתווכח:
אמרת שאני אדם חכם שיודע מתי לעצור ולבקש סליחה. כלומר, שפוגע באחרים אבל יודע מתי לבקש. נפגעתי. ![]() יאא אני המתווכח הראשי! ![]() סתם סתם. תודה רבה אביה. שמח לשמוע שחיזקתי אותך. יחולו על ראשך כל הברכות, והמברך יתברך, כמו שאומרים. :) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 18:44 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
היי,
לא מסםיק מכירה אותך.כמובן לא אשכנע אותךאלא רק אעודד אותך להמשיך בדרך שמותאמת לך. אני אחסוך בדברים היכולים אולי לגעת ברבדים אישיים. בכל זאת, לא מכירה ורוצה לכבד את המרחב האישי שלך אבל סך הכל, מאמינה בשיקול שלך מאחלת לך ללכת בדרך הבריאה לך ומאחלת לך שגם אם הרגשת שחצית גבול ואיבדת איזון- שתסלח לעצמך ותפיק מזה רק עוד תובנה והכוונה. סך הכל, מאחלת איזון נפשי ואושר פנימי. -------------------- ![]() איילה, אוהבת בעלי חיים, אוהבת מטאל ואוהבת אנשים D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |