![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 18:50 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה. בודהה. שבת שלום.
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2022, 23:26 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
ובי אני מניחה. אני נורא נורא נורא אתגעגע. אני מבינה למה אתה פורש, אבל חלק אגואיסטי בי רוצה לנסות להכריח אותך להישאר. ואז ההיגיון אומר לו שזה בחיים לא יצליח. מאוד נהניתי מהתקופה הקצרה מדי שדיברנו, ומקווה - עם זאת שהשיחות היו רדודות להפליא והעובדה שאני בת - שגם אתה. מאחלת לך הצלחה בכל אשר תפנה, ומעריכה אותך על הכוח להתנתק. אתה בנאדם מהמם והיה לי ככ כיף לדבר ולדון איתך ולצחוק איתך- ועליך בין היתר:) אני בוכה כשאני כותבת את התגובה הזו. תודה על הכול. שכוייח. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2022, 23:27 PM
|
||||
ואני נקרע מצחוק. חחח סתם. שבוע טוב, תודה ולהתראות. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2022, 00:07 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרך אגב-
כדאי לך לבקש שיורידו אותך מהסנובים כדי לא לתפוס מקום למשתמשים אחרים. אני לא מאמינה שהרגע הזה באמת הגיע. שלום ו(בכי)לא להתראות. #מחטט באף# --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2022, 02:22 AM
|
||||
צודקת. תודה רבה. אני אולי אהיה פה עוד כמה ימים, כדי להסדיר כמה עניינים אחרונים. :) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2022, 02:25 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להתראות ריקטו :( היה ממש כיף להכיר אותך ולדבר איתך. אתה בן אדם מקסים באמת, ותודה על כל העזרה ועל עצם היותך פה להקשיב לי ולחפירות שלי ><
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2022, 02:29 AM
|
||
חחח תודה חנה.
העונג כולו שלי. תודה גם לך על הכל. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2022, 20:45 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי ריקטו!
לא הספקתי להכיר אותך מספיק לצערי, אבל נתת לי רושם של אדם מאוד נחמד~ אממ... אין לי מילים בכלל.. נתגעגע 3> ביי.. -------------------- AlEC BeNJaMin ~ SArA KAyS ~ ShAwN MEndEs ~ AleSSia CaRa ~ CaVEtoWn ~ SuNSet CuRVe Talya • 14 • another things I don't have to say • whatever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 21 2022, 16:59 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד נתגעגע הרב
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -רומיה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |