![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 15 2022, 16:33 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתגר הדמות||שלב ראשון היי חברים, וברוכים הבאים לפעילות שלי בפורום מ"ת. אז היום א- כן כן, פעילות, תפסיקי לחפור ופשוט תתני לנו טופס בסדר, אני לא אחפור... בפעילות הזו תצטרכו לכתוב טופס לדמות, בכל שלב חלק אחר, א- את צוחקת? מה זו הפעילות הקלה הזו? איפה הטוויסט? בדיוק עמדתי לומר מה הוא. הטוויסט הוא שבסוף האשכול בכל שלב יהיו מספר מילים, מתוכן תצטרכו לבחור אחת, שתופיע מספר פעמים בחלק ההוא בטופס. בנוסף, המראה חייב להיות לפחות ארבע שורות. אה, ואם למשל במילים כתוב גרב, אתם יכולים לכתוב גם גרביים וזה ייחשב. אה. איפה הטופס? מה המילים? מה התגמול? הטופס ממש כאן:
התגמול הוא 100 חרמשים והמילים ממש כאן: 1. גבה 2. עדשות 3. צלקת 4. ציפורניים 5. ג'ינס 6. שרירים 7. שיניים 8. שיער 9. חולצה 10. טיפוח הפעילות תינעל ב22.8 -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 15 2022, 19:55 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יולי, בצד
שם: איימי ורנסון מגדר: בת מראה: השיער של איימי הוא בצבע חום, בגוון שוקלד- חלב. לאיימי אין פוני, והשיער שלה מגיע לה עד אמצע הגב. איימי אוהבת לקלוע את השיער שלה בצמה בדרך כלל, אבל לפעמים גם לקוקו, ובדרך כלל היא לא משאירה את השיער שלה פזור. איימי לא אוהבת לשים קשתות, סיכות, או כל דבר אחר בסגנון בשיער שלה. איימי מטפחת את השיער שלה ולכן בדרך כלל אין לה קשרים. עיניה של איימי בצבע תכלת בהיר, בגוון שמיימי כזה. שהיא מופתעת אפשר לראות זאת דרך עיניה, כיוון שהן בורקות לשניה. לאיימי יש פנים עגלגלות, ושפתיים דקות בצבע אדום-ורדרד. לאיימי יש גבות דקות, שכמו השיער שלה, בצבע שוקולד- חלב. ריסיה בגודל רגיל, לא קצרים ולא ארוכים. גם אפה של איימי בגודל ממוצע, לא גדול ולא קטן. אוזניה של איימי גם בגודל ממוצע, ולרוב השיער שלה מסתיר אותן. לחיה של איימי עגלגלות, כמו צורת פניה, וורודות. עורה של איימי שזוף, כי היא נמצאת הרבה בשמש, וידיה רזות ודי קצרות. איימי היא רזה יחסית, כי היא לא אוכלת הרבה. לאיימי יש מעט נמשים כי היא נמצאת הרבה בשמש, כמו שאמרתי מקודם, ולכן יש לה קצת נמשים אבל לא הרבה. איימי לא אוהבת תכשיטים, ולכן לא תראו אותה מרבה להסתובב איתם. כשהיא הולכת למסיבות אז לפעמים היא שמה איזה שרשרת או צמיד יפה, אבל לא יותר מזה. הצבע האהוב על איימי הוא תכלת, ואפשר לראות זאת דרך בגדיה. איימי הולכת הרבה עם בגדים קצרים בצבע תכלת, או לחלופין, חולצה קצרה בצבע תכלת ומכנס לבן. בחורף היא הולכת עם בגדים ארוכים, כמובן, ובדרך כלל שמה ג'קט בצבע תכלת. איימי מעדיפה נעליים פתוחות, כמו סנדלים, אבל זה לא באמת אכפת לה ולכן לא נדיר לראות אותה עם נעלי ספורט, או בכללי נעליים סגורות. איימי לא אוהבת ספורט, ולכן אין לה שרירים. רגליה דקות, כמו ידיה. איימי היא מטר ארבעים וחמש, גודל ממוצע לגילה (12). איימי לא אוהבת שמלות, אבל לפעמים כשהיא הולכת למסיבות היא בכל זאת שמה, בתנאי שזאת שמלה בצבע תכלת. איימי לא מתה על איפור אבל לעיתים ממש רחוקות היא מתאפרת. איימי היא לא עדינה ולא אגרסיבית, משהו בערך ביניהם. איימי לא שמה לק בדרך כלל, וציפורניה בגודל ממוצע. איימי היא יחסית מטופחת, יש לה משפחה שדואגת לה אז בדרך כלל לא תראו אותה מוזנחת. לאיימי יש מעט חצ'קונים אבל לא הרבה, והם גם יחסית קטנים אז זה לא שרואים אותם ממבט ראשון. הערות\הארות\מ"ת זה מגניב: בחרתי את המילה 'שיער' אם זה לא היה מובן -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 20 2022, 15:24 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: טליה, בצד
שם: אדם מוארן מגדר: זכר סיסג'נדר הומוסקסואל מראה: המילה שבחרתי היא שיער והמילה מופיעה חמש פעמים בטופס. כשתראו את אדם ברחוב יכול להיות שתעקמו את האף אם תראו את כל הקעקועים שלו, בשילוב עם לרכוב על סקייטבורד ומשהו ממתכת לא ידוע שמבצבץ מהכיס הוא לא נראה הכי נחמד. אולי דווקא תראו אותו כשהוא עם המשקפיים, הסוודר הצהוב שלו והספרים בדרך לשיעור אדריכלות באוניברסיטה, כנראה שאז תדמו אותו לאחד מהחנונים האלו, אבל זה לא מתאר את אדם. יש לו עור כהה, לא כהה של אפריקאי, לא ידוע לו על שורשים אפריקאיים עד עכשיו וגם לא כהה כמו לטינקס (לטינקס = שם הקבוצה של הלטינים בלי למגדר), לא, העור שלו שזוף במידה של גולש מקליפורניה, אולי קצת בהיר יותר. סימן הכר נוסף של אדם זה הקעקועים שעל כל גופו, על ידיו, רגליו, החזה שלו ואפילו קעקוע של ציפור בעורף. אני לא אעבור על כל הקעקועים עכשיו אבל כן אציין שרובם הגורף הם עם נחשים או קשורים לנחשים, בין אם זה בצבע או לא. בכל מקרה, אני אעבור אל השיער שלו, יש לו שיער כהה, כחול-שחור כזה עם קצת חום, הפעם כן כמו של הלטינקס. השיער קצת מתולתל, יותר גלי האמת ומגיע לו עד העורף, קצת אחרי אפילו. יש לו פוני קטן שנוטה לימין שמכסה בדרך כלל חצי מהעין הימנית של אדם אבל לפעמים גם את כולה או בכלל לא, תלוי איך הוא מסדר את זה. חשוב לציין, הוא מעביר הרבה זמן בטיפוח השיער שלו, קונה ג'ל לשיער ומוסים ומפנק את שיערו עם כל השמפואים והמרככים הנחוצים, כמובן שהוא גם מבריש את שיערו בקביעות, לא כל כך הרבה אבל כן כל בוקר מול המראה, גם "עבריינים" צריכים להיראות טוב ומסודר. הנה הגענו אל העיניים שלו, הן החלק האהוב עליו בפרצוף שלו. העיניים שלו קצת גדולות, לא כל כך גדולות אבל כן טיפה מעל הממוצע ומעליהן יש ריסים עבים, כהים וצפופים. העיניים שלו לא מלוכסנות, זה אולי לא נראה כמו פרט חשוב אבל כשלרוב המשפחה שלו יש עיניים מלוכסנות במקצת (מלוכסנות בסגנון מערבי, לא סיני או יפני או משהו בסגנון) זה פרט שחשוב לציין. את עיניו של אדם לפעמים ממסגרות משקפיים בצבע שחור מרובעות שהוא אוהב להחזיר אותן על גשר האף שלו בהתחשב שהן אוהבות לזוז כל הזמן. לא ציינתי את זה? אדם צריך משקפיים, שלוש בשתי העיניים כך שלפעמים (על מי אני עובדת? זה לרוב) הוא שם עדשות חד פעמיות שהוא קונה אצל האופטיקאי שלו - דיוויד. הצבע עיניים שלו זה החלק האהוב עליו והסיבה למה הוא מפיל כל כך הרבה, גברים ונשים כאחד. העיניים שלו בצבע אגוז לרוב או Hazel כשיש הרבה אור כמו בחוץ אבל בפנים תוכלו לשים לב שעיניו התכההו והן עכשיו בצבע חום כמו של שוקולד, עיניים שאפשר להיסחף בתוכן לנצח. האף של אדם ארוך וקצת שבור מהפעם שהוא התנגש בעץ עם האופניים שלו כשהיה בן ארבע, קצת פחוס אפילו הייתי אומרת. נעבור אל השפתיים שלו, יש לו שפתיים קצת עבות, לא שפתיים של "אנג'לינה ג'ולי", ממש לא, אבל הן כן קצת יותר עבות מהגודל הממוצע. הצבע של שפתיו נע בין אדום לבורדו, לפחות באופן טבעי אבל בהתחשב בעובדה שאת רוב חייו הוא מבלה במזגנים ובקור הן כבר יותר אדומות-ורודות-סגולות מאשר הצבע הטבעי והמקורי שלהן. הכתפיים של אדם רחבות, באופן טבעי הוא לא היה צריך לעבוד עליהן כל כך הרבה בניגוד לשאר הגוף שלו. כן, אדם מתעמל, פעמיים בשבוע הולך לחדר כושר ופעם בשבוע מתאגרף, מה שהפך את גופו לשרירי, לא שרירי כמו טרי ג'פורדס מברוקלין 99 אבל כן שרירי יותק מהאדם הממוצע, לפחות זה. הידיים שלו קצת ארוכות ואצבעותיו מסוקסות מאוד, מלאות בחתכים וצלקות מכל קרבות ההיאבקות שהשתתף ויישתתף בעתיד. הרגליים שלו גם שריריות, למרות שהוא לא טיפוס של ריצות ארוכות הוא כן מהיר, אפילו אם האסתמה שלו מפעם חוזרת לקצת. אה כן, לאדם היה אסתמה בעבר והיום כמעט שלו אך כשמתאמץ הרבה היא חוזרת לקצת זמן ודי "הורסת לו את החיים" כמו שהוא מתאר את זה. אני אחזור לרגליים שלו, כמו מבנה גופו של אדם גם הן שריריות ושזופות ומלאות בקעקועים כמובן, זה אדם אחרי הכל. מבנה הפנים שלו בין מחודד למרובע, אתם תחליטו. הערות\הארות\מ"ת זה מגניב: -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2022, 21:59 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שם+כינוי: שלכם רייצל שם: כי עדיף מאיה בראון מגדר:נקבה היטרו מראה:מאיה יש שיער חום כהה מתולתל מאוד וארוך עד אמצע הגב,עינים חומות דבש , היא רזה וגובהה סטנדרנטי -לא גבוהה ולא נמוכה -משהו באמצע . יש לה סימן לידה קטן על גבה עם צורה לא ברורה .היא לובשת בדרכ חולצה ומכנס גינס אלא עם זה אירוע חשוב ומכובד כמו חתונה של קרובי משפחתה/חבריה .היא בדרכ לובשת חולצות צבעוניות כמו חולצה כחולה,חולצה אדומה,כתומה ,תכלת,טורקיז ,צהוב,בורדו ,סגול.אף פעם לא תראו אותה לובשת חולצה שחורה או חומה וגם לא חולצה ירוקה וגם לא אפורה-זה פשוט לא סגנון לבוש החולצות שלה. חולצת בטן לפעמים שמה אבל היא תשים רק עם גופיה מתחתיה. חוץ מזה היא לא מרגישה בנוח לרוב להיותעם חולצות שהן קצרות בדוגמה של האורך)לא שרוולי החולצה אלא עם החולצה קטנה או לא נראית על גופה. סוגי חולצות שיש לה ותראו אותה לובשת ביומיום-חולצת טארדיס,חולצת מחולל זמן ,חולצהעם ציור של שמש ,חולצה עם כוכב ,חולצה עם ירח,חולצה עם פרח ,חולצה עם גלקסיה+מערכת השמש,חולצה עם עיצוב /סגנון ביתי אקספרסיבי לא ברור כל כך,חולצה-הייתי כאן,חולצה-ניו יורק,חולצה-עד מתי ,חולצה-לב וכדומה.... הערות\הארות\מ"ת זה מגניב:המילה שבחרתי היא חולצה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |