![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 18:17 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז זה כל הסיפור על האיש שבגללו צחקתי, חיכתי וקטפתי פרחים. על האיש שבגללו קראתי, כתבתי, ולמדתי דברים. על האיש שבזכותו ידעתי מה חשוב לי ומה חשוב בכלל. על האיש שבזכותו ידעתי, החכמתי, וריחפתי אל על. על האיש שירשתי ממנו אהבה לאנשים, ולעולם לידע, לספרים, לשוקולד, ולציניות גם. על האיש שבלעדיו לא הייתי פה האיש שהפך אותי למי שאני. האיש שכול קיומו גרם לי להיות מי שאני. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 20:24 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה זה גרם לי לתהות האם בסוף תוסיפי איזו שורה של האיש שהיה ועכשיו נעלם או משהו בסגנון כאילו הוא מת כי השיר\סיפור הזה גרם לי להרגיש כזה עצוב אהבתי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 21:38 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אעאעעע זה יפהה3>
-------------------- AlEC BeNJaMin ~ SArA KAyS ~ ShAwN MEndEs ~ AleSSia CaRa ~ CaVEtoWn ~ SuNSet CuRVe Talya • 14 • another things I don't have to say • whatever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 22:12 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואייי מושלםםם
לול חח את כותבת מהמם אל תפסיקי לעולם -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 22:54 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יפה, אהבתי.
זה כאילו על אבא? שלך? או שזה סתם פרשנות שלי... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2022, 10:32 AM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו שיר מקסים! :>
''האיש שהפך אותי למי שאני האיש שכל קיומו גרם לי להיות מי שאני'' זה מקסים שלא שמת כאן חרוז אלא משפט שחוזר על עצמו לפי דעתי זו הייתה בחירה מעולה והיא העלתה את השיר לרמות חדשות. הדגש ששמת עליה אוסף את כל השיר למשפט אחד. אני לא חושב שהייתי קולט את זה אם לא הייתי שמה דגש. מדהים! ''אז זה כל הסיפור'' *אנטר* *אנטר* *אנטר* זה ממש יפה ששמת את המשפט הזה בשורה אחת ואז התחלת את השיר עצמו. זה נותן תחושה של פתיחה שלא ממהרת, כאילו אומרת, ''יש זמן, אל תדאגו.'' וזה גורם לפתיחה להיראות יפה מאוד לדעתי. תמשיכי לכתוב שירים! -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |