![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 19:07 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אורק ננס וכלב || פעילות תגידו, שמתם לב שבכל המ"תים שפורסמו לאחרונה, או אפילו בכל רחבי הפורום, הדמויות חייבות להיות בני אדם? כןכן אפלייה לארונות, איזה נורא זה לא לארונות, איזה רקע כבר יהיה לארון? איקאה? אני מתכוונת שאף פעם לא היה צריך לכתוב טופס לחיה, הרי גם לחיות יש מראה ורקע ואפילו אופי. כן, לפני שאתם שולפים לי משפט סרקסטי על "איזה אופי יש לגרביל?" אני אסביר. למען האמת המשפט היה איזה אופי יש לקיפוד? מחודד? שאש, תנו לי להסביר. למשל לי יש כלב, יש לו מראה לפי מה שאני יודעת, הוא עבר כבר כמה בעלים שזה רקע, יש לו משפחה לפי מה שידוע לי ובהחלט אבל בהחלט יש לו אופי, ככה שלכתוב טופס לבע"ח זו לא בעיה. אני נתתי דוגמה לכלב אבל אתם תוכלו לכתוב טופס לאיזה בעל חיים שתרצו, זה יכול להיות כלב, חתול, קפיברה ואפילו אקסולטל או אפילו חיות שנכחדו, בחירה שלכם. רק שכמובן יש מין קאץ', לא בדיוק. המראה צריך להיות הגיוני ככה שלא יכול להיות עכשיו כלב בצבעי הקשת, אלא אם כן יש לכם הסבר (למשל, צבעו לכלב חלק מהפרווה, רק שתצטרכו לכתוב גם למה צבעו לו.). אופי גם, זה לא יכול להיות עכשיו דג זהב פטפטן. האופי צריך להתאים לחיה, אתם מוזמנים לבדוק בגוגל אם אתם רוצים. רקע זה ברור, אפשר להעביר את החיה בעלים או איך היא הגיעה לגן חיות (סתם דוגמה) או אפילו התעללות לחיות (ואז לשים טריגר בתחילת הרקע כמובן). בחירה שלכם. אז כותבים טופס לחיה שיתאים יחסית למציאות ואז מה? ואז תקבלו תגמול כמובן. 180 חרמשים ו5 נקודות בית. יש לכם שבוע, ככה שכדאי לכם למצוא חיה בקרוב.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 19:17 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
COLOR=SteelBlue]שם + כינוי + בית:[/COLOR]רייצל,רייבנקלו
שם של החיה: תזכרו אלו חיות, לא תמצאו הרבה בשם שמוליק-שלג חיה: איזו חיה זאת, כל חיה שקיימת/נכחדה זו אופציה-פנדה גיל: 4/5-גורת פנדה מין:נקבה-בת מראה: לפחות שלוש שורות שלג היא גורת פנדה חמודה שנראית נורמלית יחסית ומראהה סטנדרנטי כמו שאר גורי הפנדות והוריהם.אז בגלל שהיא גורה-אז היא קטנה יחסית אבל אל תדאגו היא עוד תגדל .היא בצבעי לבן ושחור-פרווה לבנה ,אוזניים שחורות ,צוואר שחור ,כפות ידיים +כף רגליים שחורות אבל הרגליים והידיים עצמם בצבע לבן ,עינים שחורות עם עישונים לבנים . אופי:שלג היא פנדה כמובן אבל עדיין יש לה תחביבים למרות שהיא לא בת אדם .היא מאוד אנרגטית -אוהבת לשחק אבל היא לא טיפוס של בוקר מוקדם-שעות 6 ,5 ,7,8 ,9-היא תעדיף לקום מהשעה 10 בבוקר והלאה. אוהבת לשחק עם צעצועים כמו רעשנים,בעלי חיים אחרים לא רק פנדות, עם בני אדם ,לטפס על עצים ,לשחק עם במבוק וגם ללעוס אותו קצת ,לקפוץ מעץ לעץ ,לצחוק הרבה-היא טיפוס חייכני ואופטימי אבל היא כל הזמן רעבה מה שאומר שהרבה פעמים תיראו אותה אוכלת כל מיני ירקות וכדומה. בקיצור היא מאןד חביבה. רקע: שלג נולדה למשפחת פנדות ביער רחוק מאוד בעולם.היא חיה בסכנת הכחדה והיא ומשפחתה-הוריה ובני דודה היחידים שעדיין גרים ביער ולא בפארק לאומי לכם.רוב הזמן היא מבלה עם בעלי חיים אחרים ביער-בעיקר כאלו שהם בעיקר בגילה-4 או 5 שנים כי ככה זה יותר קל וכיף לבלות איתם ולשחק איתם ולהתחבר איתם. משפחה: לא חובה הערות/הארות/אמג מ"ת שהדמויות הן חיות זה גאוני: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2022, 08:44 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית:לונה Alicorn,גריפנדור
שם של החיה: זובי חיה: זברה גיל: 2וחצי מין: נקבה מראה: לזובי יש פסים בצבע שחור ולבן ,(כמו לכול הזברות) הפסים שלה נראים טיפה עקומים, היא יחסית נמוכה לעדר שלה. יש לה עיניים בצבע חום , ורעמה בצבע שחור ודיי ארוכה, האוזניים שלה בצבע לבן והם דיי ארוכת . בקיצור היא נראית ממש כמו שאר הזברות בעדר שלה. אופי: חברותית , אוהבת להמציא משחקים ,יש לה כמה חברות טובות שהן סביב גיל 2-3. רקע: נולדה בטבע לזוג הורים בשם זברית וזבררית שהם ראשי העדר , היא ויש לה אח תאום בשם זוגי שנולד חמש דקות אחריה , ויש להם עוד שש אחים. ( 3 בנים ושלוש בנות.) שהיא הייתה בת חצי שנה הם נדדו למקום חדש באפריקה, משפחה: לא חובה הערות/הארות/אמג מ"ת שהדמויות הן חיות זה גאוני: אחר כך אני אמשיך... -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2022, 16:48 PM
|
||
שם + כינוי + בית: נגה, Wolves, רייבנס
שם של החיה: לילה חיה: חתולה גיל: 5 מין: חתולה בת מראה: ללילה יש פרווה שחורה רכה עם כתמים לבנים שמזכירים כוכבים בלילה, זו הסיבה שהיא נקראת לילה. עיניה כחולות, כשבתוכן מתערבלים גווני כחול ותכלת. הבטן של לילה אפורה בהירה, כמעט לבנה, ולכן היא בולטת בניגוד לשאר גופה ששחור. לילה יחסית נמוכה ורזה, אבל לא רזה בטירוף. יש לה צלקות קטנות משריטות על הגב, בבטן, ואחת ממש ליד הזנב (על הצלקות תגלו ברקע). אופי: לילה היא חתולה שקטה ונחמדה, שאף פעם לא שוטת או נושכת. היא מסתדרת עם כולם, חוץ מאלה שלא מסתדרים איתה. היא חברותית, וגם אוהבת לעשות הכל לבדה (לקחת אוכל משק האוכל, לצאת לטיולים, כאלה.. היא מאוד פעילה וספורטיבית, והרבה פעמים כשהיא רוצה להיות לבד היא קופצת אל מחוץ לבית, רצה כמה קילומטרים אל מקום מסוים, חושבת ונחה, ואז חוזרת לבית. רקע: לילה נולדה ביער, וחיה את חודשיה הראשונים עם אמה. אביה מת כשהייתה בת שבועיים, אבל אמה מעולם לא הזכירה אותו בפניה, ולכן לילה בכלל לא ידעה מה זה אבא עד גיל מבוגר יותר. כשלילה הייתה בת חמישה חודשים אדם אחד טייל ביער, מצא אותה ולקח אותה לביתו. הוא לא לקח איתה את אמה. לאדם שאימץ אותה קראו ג'ון, והוא היה אדם בן ארבעים. כשהוא הביא את לילה לביתו, אשתו השתגעה. היא שנאה חתולים! היא הכריחה את ג'ון להביא את לילה למרכז לחיות, שם, אחרי כמה חודשים אומללים, שבהם חתולים גדולים וחזקים ממנה תקפו אותה, הגיעה משפחה אחת ואימצה אותה, יחד עם עוד חתול, בשם גרי. משפחה: אביה מת כשהייתה בת שבועיים, היא לא יודעת מה קורה עם אמה, ואין לה אחים. הערות/הארות/אמג מ"ת שהדמויות הן חיות זה גאוני: לגמרי -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2022, 20:11 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: כתוב שם של החיה: תזכרו אלו חיות, לא תמצאו הרבה בשם שמוליק נורנה חיה: איזו חיה זאת, כל חיה שקיימת/נכחדה זו אופציה דולפין, תמנון גיל: 12 מין: נקבה מראה: לפחות שלוש שורות עיינים ירוקות בוהקות עם ניצוץ קטן שחור, גוף חלקלק וקצת רירי, בסנפיר שלה יש במקום שני סנפירים מפוצלים שתי זרועות תמנון קטנות שאיתם היא יורה דיו, תופסת דברים, היא גרה באקווריום גדול שמדענים עושים עליה ניסוים, המים באקווריום הם ירוקים, והאקווריום נמצא בחדר חשוך ורק מסביב לאקווריום יש אורות, כך שהמים הירוקים זוהרים. אופי: לפחות שלוש שורות נורנה היא דולפינית חמודה, חברותית, עוזרת לכולם, היא הכי אוהבת לאכול דגי סלמון, אבל גם נסיכת הנילוס היא תוכל לאכול, חוץ מהדגים הללו היא לא תוכל לאכול שום דבר, אבל יש בה גם צד אכזרי, בגלל הצד התמנוני שבה היא אוהבת לאכול בני אדם, וגם יש לה דרכי עינוים מיוחדות, אני לא אפרט אליהם מי שרוצה לדעת שיפנה אלי, אז הדולפינית הזו חמודה ומתוקה שאתם חברים שלה שאתם איובים שלה, תברחו. רקע: לפחות שלוש שורות נורנה היתה דולפינית רגילה, והיא חייה בקרקעית הים עם המשפחה שלה, עד שיום אחד בגיל 5 היא יצאה החוצה לתפוס דג ואז כשהיא תפסה אותו, רשת תפסה אותה, והיא התעלפה, שהיא קמה היא הייתה באקווריום, והיא ראתה סוחר רב עם מדען בנוגע לכמה שהיא עולה, היא לא ממש הקשיבה לשיחה, ואז המדען פרס בד שחור על האקווריום והיא לא ראתה כלום, לאחר מכן המדען עשה עליה ניסוים, והיא צרחה לבסוף היא שרדה והיא מנסה למצוא דרך לברוח (היא יכלה לנשום בלי מים בגלל הניסוים ) והיא כלואה שם עד עצם היום הזה משפחה: לא חובה אבא בן 34 אמא בת 30 3אחים 1 בן 13 1 בן 23 והיא הערות/הארות/אמג מ"ת שהדמויות הן חיות זה גאוני: נככון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2023, 22:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית:הארי פוטר בלב, מיכלי, רייבנקלו
שם של החיה: [/b קולי [b]חיה: קואלה גיל: 8 מין:נקבה מראה: לפחות שלוש שורות רוב הגוף שלה בצבע אפרפר- לבן, הראש שלה בצבע אפור- שחור חזק יותר. האוזניים שלה, בבפנים של האוזן זה שחור- כחול כהה- חום, שילוב של שלושתם. ובבחוץ של האוזן זה יותר אפור בהיר כמעט לבן. היידים שלה אדומות, מהכתף עד למרפק זה אדום טיפה בהיר ומהמרפק עד לציפורניים זה אדום יותר כהה ובציפורניים זה כמעט בורדו. הציפורניים ברגליים שלה כחולות. כל ציפורן גוון אחר. אופי: לפחות שלוש שורות קולי היא ילדה טובה שמקשיבה להורים שלה ומכבדת אותם. היא בקביעות שומרת על שלושת אחיה למרות שהם קצת שובבים. קולי היא תלמידה מצטיינת בלימודים שמקשיבה בבית הספר, מכינה שיעורי בית, לומדת למבחנים ומביאה ציונים מעולים. לא פעם היא גם זכתה בפרס התלמידה המצטיינת בכיתה. קולי אוהבת לקרוא קומיקס, ספרי מדע וספרי היסטוריה ותרבות כך שהיא מאוד חכמה. התחביב העיקרי של קולי הוא כמובן לישון כי היא קואלה. רקע: לפחות שלוש שורות משפחתה של קולי היא משפחה מאוד מיוחסת בעולם הקואלות. אביה הוא ראש היער שלהם ואמה היא זאת שאחראית על כל עקרות הבית שעוזרות להביא ולהכין את האוכל, מגורים וכל הצרכים לכל הקואלות שביער. בגלל כל עבודתם של הוריה לקולי יש הרבה עבודה. ולמרות שהיא די קטנה היא הביבסיטרית הראשית של כל היער! בזמנים הפנויים הגברים יוצאים להפגנות נגד הכחדות בעלי חיים וקולי אוספת את כל הילדים ועושה להם ביבסיטר. משפחה: לא חובה הערות/הארות/אמג מ"ת שהדמויות הן חיות זה גאוני: -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2023, 16:52 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית:החבר של הארי פוטר בית גריפנדור
שם של החיה: תזכרו אלו חיות, לא תמצאו הרבה בשם שמוליק אכדיה חיה: איזו חיה זאת, כל חיה שקיימת/נכחדה זו אופציה עיט גיל: 2 מין:בת מראה: לפחות שלוש שורות היא בצבע כחול בהיר וגם לבן יש לה עיניים ירוקות קטנות יש לה רגליים ארוכות וידיים קצרות יש לה ציפורניים חדות מאוד ויש לה אוזנייים גדולות ואף קטנטן אופי: לפחות שלוש שורות אוהבת להתעופף בכל מקום חכמה יחסית לעיט חברותית אוהבת לטייל בטבע ואוהבת לשחק עם הבעלים שלה במיוחדת עם רותי הבת של האנשים שאימצו אותה רקע: לפחות שלוש שורות קוראים לה גריה היא נולדה מהורים בשם לונה ואורי היא נמסרה לאימוץ כי ההורים שלה עזבו אותה אימצו אותה שני מבוגרים וילדה לילדה קוראים רותי ולמבוגרים קוראים נועה וליאור האנשים המאמצים מאוד דואגים לה ולכל מה שהיא צריכה משפחה: לא חובה כתבתי בסעיף הקודם הערות/הארות/אמג מ"ת שהדמויות הן חיות זה גאוני: -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2023, 11:33 AM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית:
עופרי, לאוונדר, הפל שם של החיה: תזכרו אלו חיות, לא תמצאו הרבה בשם שמוליק ג'וי חיה: איזו חיה זאת, כל חיה שקיימת/נכחדה זו אופציה כלבה( גורה)מסוג בישון פריזה גיל: שנה מין: נקבה מראה: לפחות שלוש שורות ג'וי היא לבנה, מתולתלת יש לה עיניים חומות כהות וחמודות האוזניים שלה גם בצבע, לבן כאילו כל הגוף, כולם חושבים שהיא מסוג פודל אבל היא בישון ל רות שהיא לא כל כך נראית כמו בישון, טוב היא כן. אופי: לפחות שלוש שורות ג' וי מאוד אוהבת לרוץ, היא ממלאת פקודות אז היא קצת חכמה והיא מאוד אמיצה נגיד היא לא מפחדת בכלל מכלבים גדולים, אבל ג' וי היא הכי נחושה. נחושה לתפוס גרביים, כפכפים ועוד הרבה. רקע: לפחות שלוש שורות ג'וי נלקחה ממשפחתה בגיל חודשיים, והובאה לבעלים חדשים. לא הם משפחה של שש, והיא לא כלכך זוכרת את אמא שלה, את אביה אף פעם לא ראתה. ג'וי אוהבת בעיקר את האבא במשפחה. משפחה: לא חובה לאמא של ג'וי קוראים נג, וג' וי לא ראתה את אביה מעולם. יש לה אח ושלי אחיות שהם ארבעת תאומים, ואחות גדולה שנשארה עם אמה. הערות/הארות/אמג מ"ת שהדמויות הן חיות זה גאוני: -------------------- align=Cent]עופרי🩵שה"ה🩵🩵 דתייה🩵מוזמנים לשלוח הפ!
ג'וי: אוי, עופרי הגיעה הצילו! היא כל הזמן מרימה אותי! תעזרו לי! אני: ג'וי, תירגעי, את ממש חמודה. ג'וי: אני לא מאמינה שאת בהפלפאף בפורטל הזה. אני: מאיפה את יודעת על הפורטל? ג'וי: לא משנה. אני: מעדיפה הפלקלואית. ג'וי: מה רייבנקלואית בך? אני: 102 במבחן זה מספיק? ג'וי: נגיד. אבל את לא הפלפאפית. אני: רוצה הוכחה מחברה? ג'וי: כן אני: קד! קדלאבגוד: היי אני: תוכיחי לה שאני הפלפאפית. קדלאבגוד: איך אני הוכיח? ואיך ג'וי מדברת? אני: לא לשאול אותי. ג'וי: נו. קדלאבגוד: די קשה להסביר לכלבה מדברת. ג'וי: זאת לא הוכחה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2023, 17:11 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי + בית:
עורב, ריבנקלו שם של החיה: תזכרו אלו חיות, לא תמצאו הרבה בשם שמוליק לייסי חיה: איזו חיה זאת, כל חיה שקיימת/נכחדה זו אופציה חתולה גיל:שנתיים מין: נקבה מראה: לפחות שלוש שורות לייסי היא אפורה יש לה עיניים שחורות כהות וחמודות נראית כמעט לחלוטין כמו אחותה החורגת קגני (כן כמו השוטרות) אבל קטנה יותר והקצה של הזנב שחוראצל קגני לבן אופי: לפחות שלוש שורות לייסי חתולה פחדנית פעם היתה אמיצה אבל עכשיו לא ידוע למה מפחדת מהכל אנשים חתולים (כלבים לא) עכברים היא שונאת כל דבר שלא קשור לשנה ובלילה ישנה בין שני שיחים חוץ בחורף שם היא ישנה אם היילי הבת הבחורה של המשפחה שאימצה אותה ואת קגני רקע: לפחות שלוש שורות לייסי נמצאה בחצר נטושה ביחד אם אחותה (לא נראה שיש ביניהן קשר דם) והובאה למשפחה חדשה בשם משפחת כהן לייסי לא זוכרות שום דבר שקרה לפני החצר הנטושה היא רק זוכרת חושך אור ירוק פתאומי ואז צחוק גבוה מרושע משפחה: לא חובה כאמור לייסי לא זוכרת ואף אחד אחר לא ידוע (אלה אם מחשיבים את אחותה החורגת קאגני) הערות/הארות/אמג מ"ת שהדמויות הן חיות זה גאוני -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 21:11 PM
|
||
שם + כינוי + בית: נעמה, הוקאיי, גריפינ
שם של החיה: דינה חיה: כלבה גיל: 5 מין: נקבה מראה: דינה היא כלבת רועים שחורה עם פרווה ארוכה ועבה. הפרווה שלה כבר התחילה להאפיר כך שהפרווה שלה נראית שילוב של שחור ואפור. היא גדולה אבל לא מאוד גבוהה. אופי: דינה רוב הזמן רגועה. היא אוהבת להתסתובב בדשא או ליד הסוסים. היא לא אוהבת ילדים יותר מדי והיא יכולה להתעצבן לידם. כבר היה מקרה שבו היא נשכה ילדה בלי התגרות מוקדמת. אבל חוץ מזה היא מאוד רגועה ושקטה ואף פעם לא נובחת. רקע: כדינה הייתה גורה צעירה וחמודה, כמה ילדים הציקו לה, זרקו עליה בקבוקים ובאופן כללי התעללו בה. לאחר מכן אישה בשם רותי אימצה אותה וכיום היא גרה עם רותי בחוות הסוסים שלה. היא עדיין לא אוהבת ילדים יותר מדי אבל היא מאוד רגועה ונחמדה כיום. משפחה: לא חובה הערות/הארות/אמג מ"ת שהדמויות הן חיות זה גאוני: אגב, זו כלבה אמיתית עם סיפור אמיתי ואני פוגשת אותה כל שבוע בחווה וגם הילדה שהיא נשכה זו אני לפני 7 שנים בערך. -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |