![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 25 2022, 14:10 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
my boy ![]() לקוח מהאלבום: Don't Smile at Me מבצעי השיר: בילי אייליש שנת יציאה: 2017 כתיבה: בילי אייליש, פיניאס או'קונל ז'אנר: פופ אורך השיר: 2:50 רקע my boy הוא סינגל שכתבה בילי אייליש יחד עם אחיה, פיניאס או'קונל, שגם הפיק אותו. הוא זכה להצלחה יחסית ולביקורות חיוביות. אמנם בשיר מסופר על איש אחד אך למעשה הוא מספר על כמה בני זוג שהיו לבילי. השיר מתחיל יותר כבד ועצוב ואז בפזמון הופך להיות קצת יותר אופטימי. ב-9 למרץ 2018 יצא רמיקס של טרויבוי לשיר שנקרא "MyBoi". מילים Three and four and Ba, ba, da Ba, ba, da, ba, da, da Mmm My boy's being sus, he was shady enough But now he's just a shadow My boy loves his friends like I love my split ends And by that I mean He cuts 'em off (What?) My boy, my boy, my boy Don't love me like he promised My boy, my boy, my boy He ain't a man and sure as hell ain't honest My boy's being sus and he don't know how to cuss He just sounds like he's tryna be his father (who are you?) My boy's an ugly crier but he's such a pretty liar And by that I mean he said he'd change My boy, my boy, my boy Don't love me like he promised My boy, my boy, my boy He ain't a man and sure as hell ain't honest My boy, my, my boy, my friends I love, love, I, I love, love my split ends My boy My, my boy, my boy (Love, love, love, love, love, love, love, love) (Alright dude, go trip over a knife) My boy, my boy, my boy Don't love me like he promised My boy, my boy, my boy He ain't a man and sure as hell ain't honest You want me to be yours, well, then you gotta be mine And if you want a good girl, then goodbye You want me to be yours, well, then you gotta be mine And if you want a good girl, then goodbye קליפ לשיר אין קליפ כרגע אז אני שמה פה את גרסת האודיו הרשמית: והנה גרסת הרמיקס: וגרסה רק עם המילים שאני אהבתי: חוות דעת אישית אחת הקטגוריות שאני הכי אוהבת במוזיקה זה שירים בטונים נמוכים. לא כאלו נמוכים שקשה לשיר אותם, אלא שירים שבעצם לא צריך לדעת לשיר בקול כזה גבוה בשביל לשיר אותם. ובגלל זה אני אוהבת את רוב השירים של בילי אייליש וספציפית את השיר הזה. יש בו בשבילי מספיק תחכום כדי שאני אוהב אותו אבל לא יותר מדי בשביל שאני לא אוכל לזמזם אותו. עוד משהו שאהבתי בשיר זה שבילי שרה אותו במין הומור כזה, זה עוד משהו שמאפיין הרבה שירים שלה ושאני אוהבת. הרמיקס הפתיע אותי לטובה, ציפיתי לא לאהוב אותו, כמובן שהוא לא טוב כמו השיר המקורי אבל ממילא לא ציפיתי שהוא יהיה כזה. בדרך כלל שירים חדשים שאני מגלה נוטים להימאס עליי אחרי כמה ימים בגלל שאני שומעת אותם כל הזמן, אבל השיר הזה לא נמאס עליי וגיליתי אותו לפני כמה שבועות אז מבחינתי זה אומר שהוא שיר טוב. תמונות *התמונות שמצאתי הן מהקאבר של האלבום והופעה שלה, אין הרבה. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2022, 22:58 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור יפה!
לא הכרתי את השיר, וחידשת לי. הסיקור מאוד מושקע, השיר ממש יפה, וחוות הדעת מאוד מעניינת. יש לך כישרון, תנצלי אותו! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |