![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 13 2023, 11:54 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיה, טליה וגל,
רשומות. סיסמא תישלח בקרוב. ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2023, 13:20 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נטע, אנולה הומלס
האם אני עומד בכל התנאים? אני חושבת שיש לי מעל 300 הודעות באתר אבל אני לא בטוחה... כל השאר ברור שיש לי. איזו מטרה יש לי? לעבור את כיתה ט' בשלום :) אני מבטיח\ה להיות פעיל\ה הנני נשבע בזאת חגיגית הארות\ הארות\ החיים שלנו תותים: אין לנו זכות בכלל להתלונן הכל טפו חמסה וברוך ה' כי- -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2023, 19:26 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ניתאי, בצד האם אני עומד בכל התנאים? כןןןן איזו מטרה יש לי? אעזור במה שצריך אני מבטיח\ה להיות פעיל\ה תמיד זמין הארות\ הארות\ החיים שלנו תותים: תותים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2023, 17:16 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש עוד מקום? -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 12 2023, 18:59 PM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם ועוד כינוי:
לאוונדר, האם אני עומד/ת בכל התנאים? כן, אני מבטיחה שכן. איזו מטרה יש לי? להיות פעילה באתר אני מבטיח/ה ליהיות פעיל/ה? כן! הארות /הארות/החיים שלנו תותים -------------------- align=Cent]עופרי🩵שה"ה🩵🩵 דתייה🩵מוזמנים לשלוח הפ!
ג'וי: אוי, עופרי הגיעה הצילו! היא כל הזמן מרימה אותי! תעזרו לי! אני: ג'וי, תירגעי, את ממש חמודה. ג'וי: אני לא מאמינה שאת בהפלפאף בפורטל הזה. אני: מאיפה את יודעת על הפורטל? ג'וי: לא משנה. אני: מעדיפה הפלקלואית. ג'וי: מה רייבנקלואית בך? אני: 102 במבחן זה מספיק? ג'וי: נגיד. אבל את לא הפלפאפית. אני: רוצה הוכחה מחברה? ג'וי: כן אני: קד! קדלאבגוד: היי אני: תוכיחי לה שאני הפלפאפית. קדלאבגוד: איך אני הוכיח? ואיך ג'וי מדברת? אני: לא לשאול אותי. ג'וי: נו. קדלאבגוד: די קשה להסביר לכלבה מדברת. ג'וי: זאת לא הוכחה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2023, 16:02 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה עוד להירשם? -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2023, 22:43 PM
|
||
פרח, הארי פוטר בלב, נטע וקלישה
רשומים! סיסמא תשלח בקרוב לאוונדר, את לא עומדת בכל התנאים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2023, 20:35 PM
|
||
צונזר אממ התבלבלתי במקום
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2023, 22:50 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: חגילה פונץ בננה
האם אני עומד בכל התנאים? יאפ איזו מטרה יש לי? לחזור לנוד האהוב עלי אחמ אחמ אני מבטיח\ה להיות פעיל\ה אממ... הארות\ הארות\ החיים שלנו תותים: אני בשוק גמור שהסרתם אותי!! (פרצוף כועס) -------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2023, 00:31 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: סוויטה/סוויטי האם אני עומד בכל התנאים? כןן איזו מטרה יש לי? אני מאוד רוצה להיות יותר פעילה באתר ולהכיר אנשים חדשים! אני מבטיח\ה להיות פעיל\ה כןן, בעז"ה בלי נדר... הארות\ הארות\ החיים שלנו תותים: אפשר עוד להכנס?? תודה רבהה! -------------------- #רייבנקלואית מדהימה💙#13#הארי פוטר בנשמהה😝#סוויטהה🍭
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 15:09 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ליה+ מאיוולגאס
האם אני עומד בכל התנאים? יאפיאפ איזו מטרה יש לי? לא חובה להכיר אנשים ולקדם את מטרתי אני מבטיח\ה להיות פעיל\ה כןןןןןןןןןןן הארות\ הארות\ החיים שלנו תותים: -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 17:05 PM
|
||||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כן כתבתי שאני כן. -------------------- align=Cent]עופרי🩵שה"ה🩵🩵 דתייה🩵מוזמנים לשלוח הפ!
ג'וי: אוי, עופרי הגיעה הצילו! היא כל הזמן מרימה אותי! תעזרו לי! אני: ג'וי, תירגעי, את ממש חמודה. ג'וי: אני לא מאמינה שאת בהפלפאף בפורטל הזה. אני: מאיפה את יודעת על הפורטל? ג'וי: לא משנה. אני: מעדיפה הפלקלואית. ג'וי: מה רייבנקלואית בך? אני: 102 במבחן זה מספיק? ג'וי: נגיד. אבל את לא הפלפאפית. אני: רוצה הוכחה מחברה? ג'וי: כן אני: קד! קדלאבגוד: היי אני: תוכיחי לה שאני הפלפאפית. קדלאבגוד: איך אני הוכיח? ואיך ג'וי מדברת? אני: לא לשאול אותי. ג'וי: נו. קדלאבגוד: די קשה להסביר לכלבה מדברת. ג'וי: זאת לא הוכחה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2023, 18:46 PM
|
||||
יש עוד מקום? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2023, 23:09 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מקום?? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 2 2023, 16:14 PM
|
||
MR.TOD, מאיוולגאס, אלו תגובות ספאם.
אם יש מקום, מנהלי הקבוצה על פי החלטתם יקבלו או ידחו את בקשתכם. מבקש לא להגיב תגובות כאלו יותר שכן הן עלולות לגרור אזהרות. -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |