![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 3 2023, 13:29 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מטילדה( אסור לי להגיד את השם הפרטי זה בסדר?) האם אני עומד בכל התנאים? כן ברור ברור כן! איזו מטרה יש לי? לא חובה להיות יותר פעילה באתר אני מבטיח\ה להיות פעיל\ה אני מבטיחה בזאת להיות פעילה הארות\ הארות\ החיים שלנו תותים: החיים שלנו תותים! -------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2023, 20:20 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי יש בדיקת נוכחות? שלחתי את ההודעה ב1 למאי ולא התפנה מקום ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2023, 23:56 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל
-------------------- #רייבנקלואית מדהימה💙#13#הארי פוטר בנשמהה😝#סוויטהה🍭
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2023, 00:00 AM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2023, 16:58 PM
|
||||
שלחתי את ההודעה ממזמן אפשר תשובה? -------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2023, 17:18 PM
|
||||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממזמן שלחתי ב12 במאי -------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 12 2023, 22:25 PM
|
||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב
חגילה, סוויטה ליה וניתאי רשומים! סיסמה תישלח בקרוב -יכול להיות שיש עוד מקום אני אבדוק ואעדכן, נא לא לשלוח פה הודעות תזכורת- -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2023, 20:04 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר, כתבתי כאן משהו אבל הייתי צריך לכתוב לראשי הקבוצה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 13:02 PM
|
||
![]() מוגל |
היי, איך אני בודקת כמה הודעות יש לי?
כי אני ממש רוצה להירשם (אם יש עוד מקום) כתוב לי בחתימה צבא דמבלדור כי אני ממש רוצה להיות שם אה בדקתי אין לי מספיק הודעות באתר כשיהיה לי, אני אוכל להרשם? -------------------- הייי
יש לי משתמש חדש, אז אני אהיה פעילה בעיקר בו לגבי הפאנפיקים שהתחלתי לכתוב במשתמש הזה, אני אמשיך כאן אבל הפאנפיקים שעוד לא פירסמתי יעלו במשתמש החדש הנה קישור למשתמש החדש: https://hportal.co.il/index.php?showuser=86358 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 14:27 PM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי יש מספיק הודעות, אפשר לשלוח לי סיסמה?
-------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2023, 18:21 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חברים אתם הופכים את האשכול הזה לשיחה ולכן אני אעשה סדר.
האשכול מיועד אך ורק לטפסי ההרשמה שלכם. מעוניינים לשאול משהו את מנהל הקבוצה? נא לעשות זאת בהודעה פרטית. מעתה כל הודעה ספאם כאן תזכה את הכותב שלה באזהרה, לכן לא להגיד שלא ידעתם. תודה והמשך גלישה נעימה. -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 10:49 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: איתיחר, בצל
האם אני עומד בכל התנאים? אין לי בכלל מוטיבציה אפשר בכל זאת להצטרף? איזו מטרה יש לי? להשמיד להרוג ולאבד את כל הקרקרים בבופה אני מבטיח\ה להיות פעיל\ה אההההההההה הארות\ הארות\ החיים שלנו תותים: יש לי הארה רוחנית מטורפת אבל אני אשמור אותה לעצמי ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 00:46 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
]שם+כינוי: איה
האם אני עומד בכל התנאים? אוקיי איזו מטרה יש לי? להגיע לגיל 18 כמה שיותר מהר אני מבטיח\ה להיות פעיל\ה חייבת?? הארות\ הארות\ החיים שלנו תותים: אנלא אוהבת תותים... -------------------- אל תיתן למי שלא היה בנעלים שלך, להגיד לך איך לקשור את השרוכים. אילה❤️הפ❤️שומרת❤️שוקולד🍫 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2023, 16:46 PM
|
||
שם+כינוי: שרה, טיילור סוויפט
האם אני עומד בכל התנאים? 🤍 איזו מטרה יש לי? לא חובה להכיר עוד אנשים אני מבטיח\ה להיות פעיל\ה בעז"ה הארות\ הארות\ החיים שלנו תותים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 00:27 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי איה, את לא עומדת בכל התנאים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |