![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 5 2022, 17:52 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*הסיקור די קצר ולא הצלחתי למצוא ולהעלות תמונות או גיפים חוץ ממה ששמתי בסיקור, עמכם.ן הסליחה :)
Party Favor ![]() לקוח מהאלבום: Dont Smile at Me מבצעי השיר: בילי אייליש כתיבה: בילי אייליש, פיניאס או'קונל ז'אנר: פולק שנת יציאה: 2018 אורך השיר: 3:24 רקע השיר Party Favor הוא שיר שכתבה והקליטה הזמרת בילי אייליש, וכמו רבים משיריה הוא הופק בידי אחיה, פיניאס או'קונל, שגם כתב אותו יחד עם בילי. השיר כמו רוב השירים במיני-אלבום Dont Smile at Me מספר על חבר של בילי שהיא נפרדת ממנו בטלפון, ובכל השיר בילי בעצם משאירה לחבר שלה הודעה בתא הקולי. זהו השיר היחידי במיני-אלבום שבו בילי מנגנת ביוקליילי. מילים Hey, leave a message Hey, call me back when ya get this Or when you've got a minute We really need to talk Wait, you know what? Maybe just forget it 'Cause by the time you get this Your number might be blocked Stay and blah, blah, blah You just want what you can't have No way, I'll call the cops If you don't stop, I'll call your dad And I hate to do this to you on your birthday Happy birthday, by the way It's not you, it's me and all that other bullshit You know that's bullshit, don't you, babe? I'm not your party favor Look, now I know we coulda done it better But we can't change the weather When the weather's come and gone Books don't make sense if you read 'em backwards You'll single out the wrong words Like you mishear all my songs You'll hear stay and blah, blah, blah You just want what you can't have No way, I'll call the cops If you don't stop, I'll call your dad And I hate to do this to you on your birthday Happy birthday, by the way It's not you, it's me and all that other bullshit You know that's bullshit, don't you, babe? I'm not your party favor קליפ כרגע לשיר אין קליפ, הנה גרסת האודיו הרשמית: גרסה עם המילים שאהבתי: חוות דעת אישית אוקיי אז אני מאוהבת קשות בשיר הזה. כרגע עד שאני אמצא שיר אחר של בילי זה השיר האהוב עליי. בהרגשה שלי הוא קצת שונה מהשירים האחרים והוא לא ממש בסגנון של בילי אבל בצורה טובה, יש בו יותר רגש. לדעתי היא היתה יכולה להוסיף עוד רגש לשיר וזה היה הופך אותו לעוד יותר טוב, כאילו יש לשיר פוטנציאל שבילי מימשה אבל לא עד הסוף. אני אוהבת את זה שבערך אחרי הפזמון הראשון הקול של בילי עובר מסאונד של הודעה קולית לשירה רגילה וגם שהבית השני הוא לא רק ביוקליילי, כי אני אוהבת גם את הנגינה בשיר הזה. בקיצור, בילי גאונה, אני מתה עליה, סיימתי :> תמונות ![]() ![]() -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2022, 16:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה שיר, וסיקור מהמם.
אני ממש התחברתי לסיקור(גם אם זה אומר שתנצחי אותי במוזיקאי החודש:)). הוא כתוב מאוד טוב ויפה, ולא ארוך מדי. אולי היה אפשר ממש טיפה להאריך בדעה האישית, אבל זה לא ממש חשוב. ממש יפה! הסיקורים, שלך ממש יפים! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2022, 13:23 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אהבתי את הסיקור ובאמת שיר יפה.
גם אם בכללי אני לא שומעת שירים של בילי, הייתי חייבת לכתוב תגובה כי השיר הזה מתנגן אצלי קבוע מאז שפירסמת את הסיקור. פתאום הכל יותר מובן לי על השיר הזה. סיקור שכתוב יפה מנוסח מהמם ומעוצב היסטרי. אחלה של סיקור, מפורט, אמיתי, ובכלל לא חפיף. לעומת אמיר אני חושבת שהדעה האישית מצויינת וארוכה מספיק. הייתי כותבת אולי טיפה יותר ברקע אבל גם זה מהמם ומספיק. כל הכבוד, סיקור מושלם. -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |