![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 7 2022, 14:22 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
🏅האתגר החודשי של פורומ"ת🏅 חודש ספטמבר "צריך משהו מענייך לפורום משחקי תפקידים, משהו קבוע, לא כמו שצריך לחכות שיעלו פעילויות או מ"ת, אלא משהו כמו..." נגה ישבה מול המחשב וניסתה לחשוב על משהו. היא טיילה קצת בפורומים ועלה לה רעיון. "אתגר חודשי!" היא קראה בהתלהבות בכן חברים, כפי שראיתם, עלה לי רעיון לעזור לפרום משחקי תפקידים להיות פעיל יותר. ברוכים הבאים לאתגר החודשי של פורומ"ת! מה בדיוק נעשה באתגר החודשי הזה? טוב ששאלתם! באתגר החודשי של פורום מ"ת אתם תקבלו נושא, ותצטרכו לכתוב על הנושא מ"ת קטן (אפשר גם לעשות את זה בזוגות), הכולל טיזר, הסברים, חוקים וטופס. הנושא יכול להיות פשוט יקום מקביל, או שהוא יכול להיות ארוך יותר ומפורט, או שהוא יכול להיות כמה מילים, למשל: יקום מקביל, כוחות, פיות ודרקונים. אם אתם רוצים אתם יכולים לפרסם אותו ולהפוך אותו למ"ת של ממש (למרות שכמובן תצטרכו אישור העלאה), או סתם להעלות אותו בשביל האתגר, זה לא משנה! כמובן, כאן אין זוכים. אתם תפתחו את המ"ת בתור אשכול, אבל תציינו בתחילתו שהוא לאתגר, ושאין לנסות להירשם למ"ת. אם תבחרו לשלוח לאישור את המ"ת וייאשרו לכם, עליכם לפתוח את המ"ת באשכול אחר. כל האשכולות יינעלו בסוף החודש, אתם יכולים להעלות את האשכול ולעדכן, כמובן. רק אחד מהשניים צריך להגיב עם הטופס באשכול הזה. יהיה תגמול על ההשתתפות, ואני מקווה שגם תהנו! כמובן, יש חוקים: 1.בכל חודש יתפרסם אשכול חדש ובו הנושא. עליכם לכתוב מ"ת ולסיים אותו עד סוף החודש, שהמ"ת באמת יהיה קשור לנושא. 2.אין להעתיק את המ"ת שמישהו אחר כתב, אלא אם כן הוא מאשר לכם. מישהו שייתפס לוקח רעיון של מישהו בלי רשותו ייענש. 3.אם אתם רוצים להעלות את המ"ת ולפרסם אותו אתם יכולים לשלוח אותו למנהל הפורום, ואם אין אחד לחבר בהנהלת הפורומים. הנושא הוא: יקום מקביל, אבל שונה מאוד משלנו והנה הטופס:
בנוגע לתגמול: על כל שלב שתעשו (טיזר, הסברים או חוקים) תקבלו 40 חרמשים, אם סיימתם הכל ויש את כל החלקים אתם תקבלו תוספת של 30 חרמשים -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |