![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 8 2022, 15:44 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שם השיר: מה אתה רוצה ממני מבצעי השיר: חנן בן ארי לקוח מהאלבום: לא לבד שנת יציאה: 2017 מספר צפיות: 8,705,909 רקע השיר: השיר מדבר על תהיה אמיתי וממש לא בקטע של כפירה במה הקב''ה לפעמים רוצה ממני, כמו זעקת כאב שיוצאת מהנשמה של חנן. מילות השיר מבטאות שאלות שלפעמים עולות בחנן ובהרבה אנשים דתיים ומאמינים ''למה לא תבוא אלי בצהרים? תחבק תביט לי בעיניים'' מילים: תשמור עליי מפניי תשמור אותי אמיתי כל התפילות, מילים ריקות שתקנו די, דבר עכשיו מה אתה רוצה ממני מה? מה? מי ביקש ממך לזרוק בי נשמה למה לא תבוא אליי בצהריים תחבק, תביט לי בעיניים הבטחת שתמיד תהיה האור בקצה החשיכה פסנתר בחול, כבר לא יכול ניסיתי די, עכשיו תורך מה אתה רוצה ממני מה? מה? מי ביקש ממך לזרוק בי נשמה למה לא תבוא אליי כבר בין ערביים תחבק, תביט לי בעיניים קליפ: חוות דעת אישית: ואוו! אני פשוט ממש ממש ממש אוהבת את השיר הזה גם מבחינת הקצב והמנגינה המושכת, וגם מבחינת המילים שאני כ''כ מתחברת אליהם ואוהבת אותם. השיר הזה הוא אחר מהאהובים עלי של חנן, אני גם בכללי מאד אוהבת את חנן והכתיבה שלו. השיר הזה כ''כ יפה ועמוק שכשאני שומעת אותו אני שומעת את עצמי. שיר מהמם. קליפ מילים: -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2022, 16:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוווו כל הכבוד פיצי קטנה שלנווו
טוב, אני ממש חולה על השיר הזה ובפעם הראשונה ששמעתי אותו אז הוא באמת הרגיש לי קצת כופר, אבל אז קראתי את התגובות והבנתי.. שיר מושלם!! ממליצה בחוםםם -------------------- EMUNA#13#STRAY_KIDS#ATEEZ #OMEGA_X#HONGJOONG&MINGI#K_POP# פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2022, 16:41 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גמאני
אחיות שלי בדיוק שרות את זה וכתבת את זה מוששש פיצי -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2022, 17:36 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר וסיקור מדהימים!!!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2022, 18:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו בהתחלה כל הזמן אמרנו שחנן בן ארי כופר ושהוא בכלל לא יהודי
קיצור אבל אחר כך אבא שלנו הסביר לנו את מה שאמרת שזה יוצא מהנשמה שלו וזה.. אבל כן ברמת שיר ממש ממש יפה אני ממש אוהבת אותו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2022, 15:22 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה סיקור! שיר ממש טוב גם לדעתי, כתבת עליו נהדר. כן היה חסר לי ברקע השיר גם מידע על תהליך היצירה שלו, על ההצלחה שלו וכו' ולא רק על המשמעות, ויהיה מעולה אם תערכי אותו עם עוד מידע, אבל בינתיים הוא גם אחלה. מוסיף ללינקייה :)
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2022, 15:59 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אישית אני לא כל כך אוהב שירים מודרניים, אבל חנן בן ארי קצת יותר טוב מהאחרים.
אבל מאוד אהבתי את הסיקור, הוא היה מאוד יפה. קצר ולעניין- למרות שאולי היה אפשר לפרט קצת יותר. הדעה האישית הייתה מאוד יפה- למרות ששוב, אפשר היה טיפה להאריך. בכל מקרה סיקור ממש יפה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2022, 06:43 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי הרבה שירים שלו, אבל את זה עוד לא....
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 20:57 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי, זה שיר נחמד, ורואים שהוא ממש צורח את הנשמה למילים, אבל קשה לי לאהוב אותו עם השורה 'מי ביקש ממך לזרוק בי נשמה', שזה ממש כפוי טובה.
אבל סיקור מעולה, הייתי מרחיבה יותר בדעה האישית אבל גם זה מעולה:)) --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |