![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 9 2022, 12:45 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ארון חשמל - קנווס || פעילות שלום לכם גאו"צים, כמו ששמתם לב הפעילות היא חלק מהספיישל "אומנות רחוב" שנמצא בפורום כרגע וספציפית עד עכשיו התמקדה על גרפיטי, אבל לא עוד. לא עוד? איזו עוד אומנות רחוב יש חוץ מגרפיטי? לא אמרתי שיש עוד אומנות רחוב חוץ מגרפיטי, למרות שזה נתון לויכוח, אמרתי שלא עוד כי הפעם הפעילות תעסוק לא בגרפיטי ולא תצטרכו לצייר או לעצב או לצלם משהו, אני יודעת, זה נדיר. בעצם חשבתי לעצמי, המון מהאומנות רחוב נמצאת על חפצים, בין אם זה קירות, ספסלים או אפילו ארון חשמל. תחשבו על זה, רוב הציירים משתמשים כקנווס כקנווס, או כספלים כקנווס אם הם מרגישים יצירתיים היום, אבל מה בנוגע לספסלים או קירות או אפילו ארונות חשמל, גם הם יכולים לשמש כקנווס. טליה באת לחפור לנו על קנווסים או להביא לנו פעילות? אי אפשר גם וגם? סתם, ברור שבאתי בשביל הפעילות. בעצם הפעם תצטרכו לקחת ארון חשמל, כן כן, ארון חשמל ולהפוך אותו לקנווס שלכם. לפני שאתם קופצים לקחת את הספריי שלכם ולרסס על ארון חשמל יש עוד אופציה, אחת חוקית אפילו. זוכרים שאי שם בפסקת הקנווסים ציינתי שלא תצטרכו לעצב או לצלם או לצייר? תצטרכו בעצם לתאר מה הייתם מציירים על ארון חשמל אם הייתה לכם את האפשרות. אני למשל הייתי מציירת חתול שחור על פסנתר או תופים, הרי אני אוהבת חתולים ופסנתרים ותופים (אבל לא את חנות הפסנתרים המטרידה בסנטר, אל תחשבו שאני אוהבת את החנות הזאת אפילו). הבנתם? אני אקצר לכם את זה, בעצם תצטרכו רק לתאר מה הייתם מציירים על ארון חשמל אם הייתה לכם את האפשרות ולמה. ועל החתול בחנות המטרידה בסנטר נקבל משהו? אל תחשבו אפילו על חנות הפסנתרים המטרידה בסנטר. אבל כן, תקבלו מברשת וספריי צבע על זה, יש לכם שבוע עד שהפעילות תיסגר.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 9 2022, 15:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית:רייצל ,רייבנקלו
מה הייתי מצייר.ת על ארון החשמל-הייתי מציירת על הארוןגור פנדה ענקית בצבעי שחור ולבן ,מחזיקה קאפייקס אוראו צבעוני בטעם תפוז.לגור פנדה יהיה מבט חושב מהורהר כזה עם בועה מעליה שבה כתוב -סכנה אל תתיקרבו לפה ואל תיגעו בזה ,פן תמותו או יגרם לכם נזק בלתי הפיך. [B][COLOR=BlueViolet]למה הייתי מצייר.ת את זה: שורה וחצי לפחות-אני אוהבת פנדות מאוד ,במיוחד כשהם גורים וגם אוהבת קאפייקס ואוראו.זה יהיה מקורי ומעניין וגם ימנע מאחרים לגעת בארון חשמל ולהתקרב אליו-זה יהיה מעין תמרור אזהרה מועיל. או לפחות מקווה שזה יעזור ואנשים יבינו שארון חשמל זה לא משחק אלא סכנת חיים -יכול לגרום לך נזק בלתי הפיך,שיתוק או מוות [COLOR=Tomato]הערות/הארות/אווו ארון חשמל זה אחלה קנווס:[/COLOR --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2022, 20:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית:אמיר, פוטרפלד, סלית'רין.
מה הייתי מצייר.ת על ארון חשמל: הייתי מרסס על ארון החשמל ”ארון מחשמל” בצבע ירוק, שמהם יוצאים מין ברקים כאלה, בצבעים חמים, כמו אדום, כתום, וצהוב. למטה היתתי מצייר חוטי חשמל קרועים בצבעים שונים. למה הייתי מצייר.ת את זה: ובכן, כדי לתת אופי של ארון חשמל. הירוק תמיד הזכיר לי חשמל, כי- לא יודע, הוא מין”צבע מחשמל” כזה, וצבעים חמים זה כמו אש, ואש מזכירה קצת חשמל. הערות/הארות/אווו ארון חשמל זה אחלה קנווס: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2022, 04:40 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית:נטע הפלפאף מה הייתי מצייר.ת על ארון חשמל: שורה וחצי לפחות, תתארו כמה שיותר גרפיטי אם סכנה חשמל ואז הייתי מציירת ברק למה הייתי מצייר.ת את זה: שורה וחצי לפחות כי זה ארון חשמל וזה מסוכן אז צריך לדעת שזה מאוד מאוד מסוכן אז צריך לצייר עליו אזהרה שזה עמוד חשמל הערות/הארות/אווו ארון חשמל זה אחלה קנווס: -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 17:59 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: אביה שוקולד זה החיימ סלית'
מה הייתי מצייר.ת על ארון חשמל: אוקי, דבר ראשון והכי חשוב- כדורגל בצבעים עדינים ויפים בגודל טבעי עם הצללות, ולמעלה בתוך מלבן שחור יהיה כתוב ''יאללה בית''ר!" בצהוב ולמטה יהיה מצוייר מנורה קטנה מוזהבת ומוצללת ויהיה כתוב לידה ''כדורגל זה חשמלל'' למה הייתי מצייר.ת את זה: בגלל שדבר ראשון גרפיטי של קבוצות כדורגל בכללי זה מאד יפה ודבר שני על ארון חשמל זה בכלל מוש, ובית''ר פוראבר וכדורגל זה קצ'מלל הערות/הארות/אווו ארון חשמל זה אחלה קנווס: -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 19:47 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית:יעל טריקסי רייבנ
מה הייתי מצייר.ת על ארון חשמל: הייתי מרססת את הכול פשוט בכתום, את כל הארון כולל הידיות. יש כאלה שמשאירים אותם כתום. לא עוד. ואז אני אקח ספריי שחור ואציר מעל פגסוס ואכתוב הכי למעלה "מחנה החצויים" למה הייתי מצייר.ת את זה: דבר ראשון, כי פרסי ג'קסון צריך מודעות. אני יודעת שקשה להאמין, אבל בגלל שאין סרט (מי שרצה להגיד שיש, אפילו לא ראוי שאני אדבר איתו) אז לא הרבה מכירים אותו. רק כאילו ספרים וכאלה שקוראים וזה. וכי מחנה החצוים3> הערות/הארות/אווו ארון חשמל זה אחלה קנווס:כן לגמרי לרגע חשבתי שאת אוהבת את החנות המטרידה בסנטר נבהלתי. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 19:58 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: יולי, בצד, רייבנ
מה הייתי מצייר.ת על ארון חשמל: הייתי מרססת הכל בכחול, כולל הכל. אחר כך אני אצייר תמונה של קיף, את התמונה הרגילה שלו שהוא שם בגדול על רקע כחול, וכמובן אני אדאג שהשיער שלו יראה מושלם. וקצת מעל השיער שלו בלבן בממש גדול אני אכתוב ''קיף סנסן הקדוש''. למה הייתי מצייר.ת את זה: כי קיף מדהים ומגיע שיסגדו לו, וכי זה יגרום לאנשים לתהות מאיזה ספר הוא ואז הם יקראו שומרת הערים האבודות! ואז יהיה יותר סיכויים שהסרט של שומרת הערים האבודות יגיע לקולנוע בישראל! וכי אני מפיקה הנאה מלהסתכל על תמונות/ציורים של קיף, אז אם אני אצייר אותו על ארון חשמל, אני אוכל להסתכל על התמונה הזאת! (לא שיש לזה קשר לארון חשמל אבל פסדר). הערות/הארות/אווו ארון חשמל זה אחלה קנווס: -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 15 2022, 22:45 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: בילי, בצד, גריפ מה הייתי מצייר.ת על ארון חשמל: אז הייתי מציירת את הבפנים של הארון חשמל כדי שזה יראה כאילו הוא פתוח, הייתי עושה ציור תלת מיימדי של הבפנים ובצד הייתי מציירת את הדלתות פתוחות. למה הייתי מצייר.ת את זה: כי אני אוהבת אומנות כזאת שהיא מבחבלת וכזה וזה יצא ממש מגניב ולא סתם ציור רנדומלי ולא קשור הערות/הארות/אווו ארון חשמל זה אחלה קנווס: -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2022, 09:45 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית: קיפוסטרית בנשמה, הפלפאף.
מה הייתי מצייר.ת על ארון חשמל: הייתי צובעת את כל הארון בשחור ואז מציירת עליו במשיחות עדינות של המכחול את הזוהר הצפוני בצבעים ירוק-כחול וטורקיז שמשתלבים יחד וזוהרים בחושך עם ירח לבן בוהק והרבה כוכבים. למה הייתי מצייר.ת את זה: אני ממש אוהבת את כל מה שקשור לזוהר הצפוני, הירח והכוכבים מאוד מוסיפים לציור, בעיקרון אמורים להסתכל על הארון בלילה מכיוון שהצבעים של הזוהר הצפוני ושל הירח זוהרים בחושך, זה נראה מדהים יחד. הערות/הארות/אווו ארון חשמל זה אחלה קנווס: -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2022, 14:17 PM
|
||||
היי נטע, את צריכה לתאר לפחות שורה וחצי בשני הסעיפים, אם לא תערכי לא תוכלי לקבל על זה תגמול. @יולי גם את צריכה לתאר לפחות בשורה וחצי בשני הסעיפים, אם לא תערכי לצערי לא תוכלי לקבל על זה תגמול. @בילי כמו יולי גם את צריכה לתאר שורה וחצי לפחות, אם לא תערכי לצערי לא תוכלי לקבל תגמול. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2022, 15:18 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם + כינוי + בית: אנה Anne Shirley רייבנקלו מה הייתי מצייר.ת על ארון חשמל: הייתי צובעת את כולו (גם את הדפנות) בצבע חום ואז מוסיפה פסים בצבע חום בהיר כדי לגרום לזה להיראות כמו ארון עץ, ובתחתית של הארון חשמל הייתי מציירת מגירות עם ידיות שנראות בתלת מימד כדי שאנשים יחשבו שזה ארון בגדים רגיל ויפתחו אותו כי אני מרושעת למה הייתי מצייר.ת את זה: כי אני מרושעת...? סתם סתם כי אשליות אופטיות ודברים שנראים תלת מימד אבל הם בעצם דו מימד זה מגניב, ואני רוצה לראות אם אנשים יזהו שזה ארון חשמל וגם כי אני מרושעת כמו שאמרתי. הערות/הארות/אווו ארון חשמל זה אחלה קנווס: -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2022, 15:23 PM
|
||
אה כן כל הכבוד לכולם על ההשתתפות, התגמול נוסף בבנק הספיישל.
ננעל -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |