![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 10 2022, 23:15 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*המון מידע שהשתמשתי בו לסיקור לקחתי מהפרק של הפודקאסט "שיר אחד" על השיר הזה. ממש מומלץ!!
מנגינה סיקור שיר ![]() מבצעי השיר: מוניקה סקס לקוח מהאלבום: מנגינה שנת יציאה: 2011 ז'אנר: רוק כתיבה והלחנה: יהלי סובול רקע בגרסה הראשונה שלו, יותר מעשר שנים לפני הוצאתו, השיר נקרא "תחרות שתיה", והוא נכתב על מסיבה פרועה בבית של הלהקה בניו יורק. יהלי סובול הציע אותו ללהקה בזמן העבודה על האלבום השני שלהם, "יחסים פתוחים" ולאחר ששאר הלהקה פסלה את השיר, הוא נשאר במגירה במשך שנתיים נוספות, עד לאלבום "חיות מחמד", שגם בו הם החליטו לא להוציא אותו. כשהם התחילו לעבוד על אלבום נוסף, השיר עבר עוד כמה גלגולים ושינויים, גם במנגינה שלו וגם במילים, בעזרת יהלי סובול וגם הרבה בעזרת המפיק עופר מאירי שהפיק את האלבום הזה. השיר "מנגינה" יצא בהתחלה כסינגל לקראת האלבום באותו השם, ואחר כך כחלק מהאלבום, כשיר הנושא שלו. "מנגינה" הגיע למיקום שיא של מקום 18 ברשת ג'. מילים היינו במסיבה עכשיו נוסעים חזרה הגשם דופק בחלון הלחי שלה רטובה. אני ראיתי אותה איך היא שמחה עם כולם בלילה אני נהיה רע והיא נהיית יותר טובה בלילה היא יותר טובה. לא יודע לומר מה הולך לקרות אם זה ריח של סוף, או רק תקופת מנהרות מקווה שהשנה נזכר במנגינה. כוסות חצי ריקות תקליטים בלי עטיפה הלכלוך שנשאר אחרי מה אני יכול להגיד? לפעמים אני מעל הגלים לפעמים אני מתחתם אבל בכל מקרה אני אוהב את הים. לא יודע לומר מה הולך לקרות אם זה ריח של סוף, או רק תקופת מנהרות מקווה שהשנה נזכר במנגינה מקווה שהשנה נזכר במנגינה תקליטים בלי עטיפה מה אני יכול להגיד? היינו במסיבה אני ראיתי אותה. קליפ דעה אישית אוקיי אז. רציתי לסקר את השיר הזה מלא זמן, כי אני ממש אוהבת את מוניקה סקס, וזה אחד השירים האהובים עליי שלהם. גם המילים שלו נורא יפות (הכתיבה של יהלי סובול תמיד מושלמת האמת), ויש כמה משפטים שאני פשוט ככ אוהב (נגיד "לפעמים אני מעל הגלים, לפעמים אני מתחתם, אבל בכל מקרה אני אוהב את הים" זה משפט ככ יפה פשוט והוא אחד האהובים עליי). אני אוהבת איך שהשיר שקט יחסית (חוץ מהסוף וגם הוא די שקט). וגם יש במנגינה שלו קרן יער, מה שגורם לי אוטומטית לאהוב אותו (אל תשפטו) כי קרן יער זה אחד הכלים עם הצליל הכי יפה לדעתי, אם לא הכי. ואני ממש לא משוחדת כי אני מנגנת בקרן (מה פתאום). והיא גם משתלבת ממש יפה בשיר. פשוט משהו בשיר הזה הוא כזה ווייב. אני יכולה לשמוע אותו שעות בלופים (מה שאני עושה בזמן הכתיבה אגב) ולא לשים לב בכלל לזמן שעובר. תקשיבו לו. ולמוניקה סקס בכללי. הם מדהימים. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |